Vanhan Rauman sisustustalo Kodinonni

Länsirannikon sisustusliikekierros jatkaa kulkuaan ja tällä kertaa tutustumme raumalaiseen Kodinonneen, joka ei olekaan ihan mikä tahansa sisustusliike, vaan jo vuodesta 1993 asiakkaitaan palvellut täydenpalvelun sisustusliike, joka valittiin myös Vuoden sisustusliikkeeksi 2015.

 

Keskellä kaupunkia idyllisessä Vanhassa Raumassa, torin kulmalla sijaitseva Kodinonni  pitää sisällään yli 500 neliötä sisustuksellista tunnelmaa. Myymälää 23 vuotta luotsannut Johanna Närvä on väsymättä tehnyt kehitystyötä upean myymälänsä eteen ja tänä päivänä myymälästä saakin laadukkaan ja iloisen asiakaspalvelun lisäksi, paitsi kauniita sistustavaroita ja huonekaluja myös verho- ja sisustussuunnittelua sekä ompelu- ja lahjapalveluja.

 

 

Isossa roolissa myymälässä ovat myös toinen toistaan upeammat kankaat, joita on valtavasti ja joiden joukossa on pidempiaikaisten mallistojen lisäksi myös nopeammin vaihtuvia pieneriä. Värejä sekä rohkeita kuoseja näkyy ihailtavan paljon. Myös kymmenien eri valmistajien tapettimallistot ovat huomioimisen arvoisia.

 

 

Kesäinen Rauma ja etenkin sen vanha kaupunki, ovat ehdottomasti ainakin yhden kesäisen retken arvoisia ja samalla reissulla kannattaa poiketa myös Kodinonneen moikkaamaan liikkeen iloisia tyttöjä.

Liikkeen facebook-sivut löytyvät täältä.

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki