Uusi String-hylly lastenhuoneessa

Tyttäreni huone on kaivannut pitkään uutta kirjahyllyä. Pitkän pohdiskelun jälkeen päädyin klassikkoon ja kotiimme saapui String-hylly. Kasaaminen oli helppoa ja voi sitä lapsen riemua, kun hän pääsi asettelemaan aarteitaan hyllylle.

Jostain syystä vastustelin pitkään String-hyllyn ostamista. Se on kaunis, kyllä. Kestää vuosia ja vuosikymmeniä, kyllä. Sopii monenlaiseen sisustustyyliin, kyllä. Mutta sitä näkee kaikkialla sisustuslehdissä ja -blogeissa. Etsin pitkään muita vaihtoehtoja, mutta palasin aina suunnitelmissani tämän kevyen ja ajattoman hyllyn pariin. Enkä ole katunut, nyt kun hylly on vihdoin meillä kotona ja asennettuna paikoilleen.

 

Kotimme sisustus muodostuu sekalaisesta yhdistelmästä eri aikakausien designia ja perittyjä aarteita. String on tarpeeksi eleetön, jotta sen seuraksi mahtuu samaan huoneeseen 50-luvun nojatuoli, Componibili-säilytyslaatikko ja antiikkinen kiinakaappi. Kunhan saamme raivattua huoneen tarpeeksi siistiksi, päivitän tänne blogiin kuvia koko huoneesta.

Hylly, joka on suunniteltu 1949 on pitänyt hyvin pintansa vuosien saatossa. Ilmava muotoilu antaa tilaa hengittää ja tuo esineet kauniisti esille. Pidän myös ajatuksesta, että tätä kalustetta voi muokata ja kasvattaa tarpeen mukaan.

 

Toistaiseksi hyllyllä on hyvin tilaa kirjoille, peleille, matkamuistoille ja pienen tytön aarteille. Ensi syksynä koulun aloittava neiti saa tähän jossain vaiheessa pöytätason, jossa voi rauhassa paneutua läksyihin tai uppoutua piirtämään.

 

– Heidi

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki