Tyylikkyyden huippu

KAYIWA tuotemerkki lanseerasi hiljattain uuden Carat –sarjan, joka sisältää upeissa väreissä löytyviä juomalaseja sekä karahveja.

 

 

Carat-lasi on monikäyttöinen astia, joka sopii mainiosti niin jokapäiväiseen käyttöön kuin myös juhlaviin kattauksiin. Muotokieli on rohkea, yksinkertainen ja silti ylellinen. Uudenlainen funktionaalisuus on mielenkiintoinen ja haastaa perinteiset muodot. Juomaa kaadettaessa lasia pidetään pystysuunnassa ja K logon yläreuna osoittaa nesteen maksimimäärän. Näin ollen juoma ei läiky, kun lasi asetetaan nojaamaan mille tahansa monista sivuistaan.

 

 

 

Lasi sopii niin lempidrinkin nauttimiseen kuin vedellä virkistäytymiseen. Tai lempiviinin maisteluun. Tai mehuhetkeen. Ja kun lasit eivät ole käytössä, sijoittaisin ne näkyvälle paikalle ihailtavaksi. Näin kaunista ei saa piilottaa kaappeihin.

Veikkaan, että tässä on tulevaisuuden klassikkosarja. Nyt pitäisi vaan päättää minkä näistä herkullisen värisistä laseista haluaisi omaan kotiinsa.

 

 

KAYIWA tuotemerkin takana on suomalais-ugandalainen muotoilija Lincoln Kaiywa, joka tunnetaan ennakkoluulottomasta tyylistään, joka yhdistää minimalismin, estetiikan, funktionaalisuuden ja leikillisyyden. Lasit ja karahvit valmistetaan käsityönä Riihimäellä.

 

Kuvat: www.kayiwa.fi

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki