The Botanic shelf – jotakin muuta kuin perinteinen mummolan kukkajakkara

Viherkasvien koteihin paluun myötä, toivotan tervetulleeksi myös uudet, modernit ja raikkaat kalusteratkaisut kasveille.


 

400-vuotisjuhliaan viettävän Uudenkaupungin kesäkauden avaa ensi viikonloppuna jo neljättä kertaa peräkkäin Minifarmi & Kukkamessut- suurtapahtuma. Messujen päälavan ilmeen suunnittelu on toimistollani parhaillaan työnalla ja tästä syystä erinäisiä tarvikkeita ja kalustepaketteja saapuu postilla päivittäin. Yksi odotetuimmista paketeista oli Pinja Rougerin and Riikka Kantinkosken suunnittelema Botanic-hylly, jota en malttanut olla mallaamatta myös omaan kotiini ennen messuille viemistä.


 

Tässä ajattomassa hyllyssä yhdistyy hienosti graafinen muoto ja monikäyttöisyys. Ilmava ja silti tukeva rakenne mahdollistaa The Botanic Shelfin käytön perinteisenä kirjahyllynä mutta myös tilanjakajana. Helposti muunneltavana hylly on myös oiva kaluste viherkasveille. Messinkisiä metallihyllyjä on helppo sovittaa haluttuihin paikkoihin ja niiden avulla kasveille pystyy luomaan optimaalisen tilan, tuen ja valon. Hienostuneet materiaalit täydentävät modernin muotoilun ja tekevät hyllystä samalla kertaa ylellisen ja kodikkaan. Linjakasta hyllyä valmistaa tammirungolla, kolmessa eri värissä ja koossa kauhajokelainen Adea. 

 

Hyllyn runko on kevyestä ilmeestään huolimatta yllättävän tukevaa tekoa ja irtonaiset hyllyt liukuvat kevyesti haluttuihin kohtiin antaen tilaa suuremmillekin kasveille. Stailasin hyllyyn nyt kasvien lisäksi myös muutaman kirjan ja drinkkipisteen – katsotaan minkälaisen ilmeen se saa ensi viikonloppuna messulavalla!

 

The Botanic shelf on myynnissä toukokuusta alkaen!
 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki