Tehokkuutta työpisteisiin

– Yhteistyössä Elfan kanssa –

Elokuun alussa eletään vielä kesää, mutta illat alkavat hiljalleen jo pimentyä ja ajatukset siirtyä koulujen, opiskelujen sekä töiden alkamiseen. Pienten koululaisten aloittaessa koulutaipaleensa ja opiskelijoiden muuttaessa uusiin opiskelija-asuntoihin, on hyvä suoda muutama ylimääräinen ajatus tehokkaan työpisteen suunnittelulle. Oikein mitoitettu ja suunniteltu työpiste, paitsi tehostaa työtä, myös lisää sen mielekkyyttä. Työpiste pysyy myös helpommin siistinä ja järjestyksessä, luoden täten osaltaan perustan vähän helpommalle arjelle.

 

Opiskelija-asuntojen neliöt eivät useinkaan päätä huimaa, eivätkä lastenhuoneet välttämättä ole sen suurempia. Pienten tilojen säilytysjärjestelmien ja työpisteiden suunnittelua helpottaa osaltaan Elfan mainio innovaatio Elfa Utility Home-tuoteperhe, joka on suunniteltu erityisesti kodin pientavaroiden säilyttämiseen.

 

 

Yli 60-vuoden ajan ruotsalainen Elfa on kehittänyt yksilöitäviä ja käytännöllisiä säilytysratkaisuja kotien eri tiloihin ja nykyisin yritys tunnetaankin maailmanlaajuisesti laadukkaista ja muunneltavista säilytysjärjestelmistään. Elfan seinään kiinnitettävän peruskomponentin, turvakantokiskon, varaan ripustetaan haluttu määrä riippukiskoja ja näiden kiskojen väliin asennettavien Utility Home- sarjan käännettävien hyllyjen, laatikoiden, säilytystaulujen sekä koukkujen avulla voidaan koota tehokas työpiste pienimmillään vain 60cm leveään tilaan. Pienimmät hyllyt ovat syvyydeltään vain11,5cm, jolloin Utility Home-järjestelmää voidaan asentaa myös kapeaan tilaan.  Mikäli tilan muoto on erityisen haasteellinen tai huone esimerkiksi vinokattoinen, Elfalta löytyy myös seinäkiskomalli, joka voidaan kiinnittää suoraan seinään ilman turvakantokiskoa.

 

 

Koska Elfan huippulaadukkaat metallikomponentit kestävät sukupolvelta toiselle ja sen kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia, voidaan niistä suunnitella yhä uudelleen ja uudelleen lukemattomia erilaisia kokoonpanoja. Voit päivittää vanhaa Elfa-järjestelmääsi uusin osin vielä kymmenien vuosien jälkeen ja muokata sitä sopimaan aina kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopivaksi. Siksi Elfa on pidemmän päälle erittäin kustannustehokas ja fiksu hankinta.

 

OSALLISTU KILPAILUUN JA VOIT VOITTAA 1000 EURON EDESTÄ ELFA-TUOTTEITA

Monipuoliset Elfa-hyllyt ja säilytysjärjestelmät säilyttävät tyylinsä vuodesta toiseen. Ajattoman tyylikäs valinta ratkoo kodin säilytysongelmia niin keittiössä, eteisessä, olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin. Äänestä paras säilytysratkaisu ja osallistu kilpailuun täällä!

 

KESÄKAMPANJA

Ratkaise kotisi säilytysongelmat ja hyödynnä Elfan kesäkampanjan tarjoukset (voimassa 16.8.2015 saakka). Lue täältä lisää.

 

Kuvat: Elfa

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki