Tallinnan sisustuskaupat TOP3

Tallinnasta löytyy perinteisten turistikauppojen joukosta todellisia helmiä.
Omat kolme lempiliikettäni sijaitsevat eri puolella Tallinnaa ja kaikissa niissä kukoistaa nuori virolainen suunnittelu.

Estonian Design House – Kalasadama 8

 

Estonian Design House on virolaisen designin showroom.

Paikallisten suunnittelijoiden parhaat palat on kerätty saman katon alle. Houkuttelevasta valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita, piensisustustavaraa, tekstiilejä, valaisimia ja huonekaluja. Liike sijaitsee näppärästi ihan Linda Linen terminaalin vieressä. Ensimmäiset ostokset voi tehdä heti kun jalat koskettavat maata, tai vasta pois lähtiessä. Kassista kannattaa joka tapauksessa varata kolo tätä liikettä varten.

Liikkeeltä löytyy myös verkkokauppa.

 

Nu Nordik – Vabaduse väljak 8

 

Pieni, mutta monipuolinen Nu Nordik sijaitsee vanhan kaupungin laidalla lähellä Tallinnan Vapaudenaukiota. Täältäkin löytyy nuorten virolaisten suunnittelijoiden töitä, mm. kauniita koruja, asusteita, piensisustustavaraa ja käsin tehtyä keramiikkaa.

 

Les Petites – Telliskivi 60A

 

Kolmas lempiliikkeistäni Les Petites sijaitsee trendikkäällä ja boheemilla Telliskiven alueella entisessä Loomelinnak – teollisuuskompleksissa, josta löytyy myös muita käymisen arvoisia liikkeitä. Vanhasta kaupungista tänne on noin parin kilometrin kävelymatka. Les Petites keskittyy pieniin paikallisiin ja mielenkiintoisiin brändeihin. Valikoimassa on kaikkea asusteista huonekaluihin.

Liike palvelee myös nettikaupassa.

 

Telliskiven alueella sijaitsee myös monia hyviä ja kohtuuhintaisia ravintoloita.

Oma suosikkini on Baar-Bistro Kukeke, Telliskivi 57. Voin lämpimästi suositella!

 

Lue lisää: 

Kesän menovinkki – Love Wood(s) -näyttely Fiskarsissa

Sisustusliike Peroba

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki