Sisustusneuleita ja designia

Viime viikolla lanseerattiin Piia Kalliomäen sisustuskirja Aina oikein. Fritz Hansenin liikkeessä sai ihailla uuden kirjan ja designtuotteiden lisäksi upottavan ihania ja pehmeitä sisustusneuleita. Näin kaamoksen keskellä mikä olisi ihanampaa kuin vetäytyä sohvan nurkkaan pehmeiden tyynyjen ja vilttien sekaan.

Käsityöbuumin myötä myös sisustusneuleet ovat olleet viime aikoina kovassa nousussa. Neulominen on rentouttavaa ja miksei kutoa villasukkien sijaan jotain kaunista omaan kotiin (tai lahjaksi ystävälle). Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäen painotuore kirja Aina Oikein esittelee helposti toteutettavia sisustusneuleita ja Ulla Lähteenmäen sekä Viola Virtamon upeat kuvat esittelevät lopputuloksia kauniissa interiööreissä.

 

Oli hauska idea pitää kirjan julkistamistilaisuus sisustusliikkeessä, jossa mm. neuletyynyjä, -vilttejä ja mattoja oli sijoiteltu näyttäville designhuonekaluille. Viimeiseen asti tyylitellyt huonekalut saivat ripauksen kotoisuutta ja pehmeyttä neuleista ja kokonaisuus oli herkullinen.

 

Virkatut tabletit ja pieni kori toimivat hyvin PK54 -pöydän ja Seiska-tuolien seurassa. Näitä voisi kutoa vaikka mistä väreistä. Ovat muuten näppäräsormiselle hyvä vinkki joululahjojen tekemiseen.

 

Jaime Hayonin suunnittelemaa Favn-sohvaa  koristivat eriväriset tyynyt ja suuri tummansininen torkkupeitto. Ihastuin erityisesti näihin mattoihin ja rentoon tapaan asetella niitä päällekkäin.

 

Klassinen konjakinvärinen Egg-tuoli on monen sisustajan toivelistalla. Metsänvihreä viltti ja vaaleat tyynyt tekevät tästä tyyli-ikonista kodikkaan.

 

Vaaleanpunaista unelmaa. Jaime Hayonin Ro-tuoli ja raitaviltti ovat yhdessä kutkuttava kokonaisuus.

 

Oi, mikä yhdistelmä. Raitamatto rauhoittuu vaalean neulematon avulla ja mustan nojatuolin ylle heitetyn harmaan viltin värit toistavat raitojen värejä. Rento neule pehmentää nahkaverhoiltua Swan-tuolia.

 

Kirjasta löytyy silmänruokaa ja inspiraatiota niin sisustajalle kuin intohimoiselle kutojallekin. Kannattaa kurkata!

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki