Sisustusliike Peroba

Kesä on hyvää aikaa kierrellä sisustusliikkeissä. Jos haluaa tehdä täsmäiskun Helsingin sisustusliikkeisiin, niin kannattaa suunnata Fredrikinkadulle. Sieltä löytyy monta kivaa liikettä, mm. ihana sisustusliike Peroba.

 

Sisustusliike Peroban tyyli on industrial-henkinen. Myynnissä on mm. House Doctorin tuotteita. Kauniit ja houkuttelevat esillepanot ovat omiaan ruokkimaan ostohalua. Niistä voi helposti poimia kivoja ideoita oman kodin sisustukseen.

 

 

Piensisustustavaroiden runsaasta valikoimasta löytyy kaikki mahdollinen; kauniita vetimiä, naulakkoja, koreja, tauluja ja koriste-esineitä joka lähtöön. Myynnissä on myös astioita ja keittiötarvikkeita, huonekaluja, valaisimia ja mattoja. Oikeastaan kaikkea mitä voi kuvitella tarvitsevansa kotiin.

 

 

Pientä piristystä kodin sisustukseen saa vaikkapa hankkimalla uuden lampunjohdon, joita Perobasta saa kätevästi metritavarana eri väreissä.

 

 

Peroban valikoima on paljon enemmän, kuin mitä ensi näkemällä ymmärtää.

Helposti hujahtaa pidempikin tovi kaikkea kaunista ihastellessa.

Suosittelen käymään!

 

Peroba palvelee myös verkkokaupassa.

Sisustusliike Peroba
Fredrikinkatu 33, Helsinki

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki