Sävy-sävyyn kohti sisustuksellista kevättä

Sävy-sävyyn kohti sisustuksellista kevättä

Joulukuu vaihtui tammikuuksi ja loppiainen tuli ja meni, joten sisustuksellinen kevääni alkoi ja se tarkoittaa valtavaa tarvetta uudistaa kodin ilmettä jollain lailla.  Makkarin värimuutoksesta kerroinkin jo tammikuun alussa ja viime viikolla makuuhuoneen jatkeena sijaitseva oleskelutila, joutui saman käsittelyn kohteeksi.Ajallisestihan tammikuussa eletään vielä ihan sydäntalvea ja nautinkin siitä, vannoutuneeksi kesäihmiseksi yllättävän paljon, mutta samaa tahtia lisääntyvä valon ja sisustuslehtien trendiennusteiden kanssa, huomaan itsessäni aina tarpeen muutokseen. Yleensä muutoksen tarve on kohti kevyempää ja raikkaampaa -tai ainakin jollain asteella vähäeleisempää. Nyt uuden ilmeen innoituksena toimi makuuhuoneen puuterinen sävy-sävyyn-ilme ja koska samaa maalia oli vielä jäljellä, maalasin oleskelutilan kaksi valkoista seinää samalla sävyllä. 

 


 Pöydän takana oleva päätyseinä oli jo ennestään maalattu hiukan samalla väriskaalalla ja se saikin jäädä pinnaltaan ennalleen.  Myös huoneen toisella pitkällä seinällä oleva Cole & Sonsin Malachite-tapetti oli edelleen mieleinen, joten sekin sai jäädä. Sen sijaan mies naputti päätyseinälle kaksi pitkää tauluhyllyä, jotka maalasin samalla sävyllä seinän kanssa. Tällaisella sävy-sävyyn-ajatuksella luodaan rauhallinen ja nyt niin trendikäskin sävymaailma. Vaaleutta huoneeseen tuo myös valkoinen kulmasohva, joka vaihdettiin tänne varsinaisesta olohuoneestamme jo vähän aiemmin.

 Tuota sohvan siirtoa olin pohtinut jo pitkään johtuen siitä, että olin kyllästynyt pesemään valkoisen sohvan päällisiä yhtenään. Yhtenään siksi, että kun kotiimme vajaa pari vuotta sitten kotiutuivat nuo kaksi ihanaa rescue-koiraa, kävi pian selväksi että valkoinen sohva oli valkoinen vain noin viikon pesujen jälkeen. Tänne huoneeseen koirat pääsevät vain iltaisin ja silloinkin vasta, kun tassut ja vatsa on pesty. 

  

Miten teillä? Joko on kaipuu kohti kevättä vai fiilistelettekö vielä rauhassa tunnelmallisia talvi-iltoja? Vaikka sisustuksellinen kevät on jo kohdallani alkanut, polttelen minäkin silti vielä iltaisin kynttilöitä ja mielelläni kaivaudun myös villaisen torkkupeiton sisälle.  
 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki