Sama hylly – kolme eri ilmettä

Muutosta kodin sisustukseen pienellä vaivalla ja mieluiten nopeasti. Monen sisustajan toive, jolle myös minä sanon kyllä kiitos. Tässä esimerkki siitä, miten saman hyllyn saa näyttämään helposti tyystin erilaiselta.

 

Olohuoneemme  nurkassa sijaitseva String System-hylly tarjoaa oivan paikan kauniille tavaroille ja houkuttelee tekemään asetelmia. Sen ilme vaihtuu tiuhaan, tai vähintäänkin vuodenaikojen mukaan. Pelkästään olemassa olevia tavaroita vaihtamalla sen saa näyttämään hyvinkin erilaiselta.

 

Syksyllä hyllylle päätyy luonnonläheisiä värejä, kuten ruskeaa ja vihreää.

 

Keväisin silmä alkaa kaivata herkempiä sävyjä. Samaan tapaan kuin tulee vaihdettua sohvatyynyt ja torkkupeitot, niin myös hylly saa uuden ilmeen.

Jo pelkästään pieni ripaus pastellia riittää luomaan keväistä tunnelmaa.

 

Aina välillä olohuoneen pimeintä nurkkaa tekee mieli piristää kirkkailla väreillä.

Pääsiäisen ajan hylly saakin kukoistaa keltaisena, sen jälkeen taas jotain ihan muuta.

 

Kun seuraavan kerran silmä alkaa kaivata uutta, kannattaa miettiä voisiko vaihtelunhalua tyydyttää jo olemassa olevien esineiden avulla. Pieniä kauniita asetelmia voi luoda myös pöydille.

Inspiroivaa ja luovaa kevättä!

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki