Sagan – Satakunnan sisustushelmi

Upeiden sisustusliikkeiden esittelysarja ympäri Suomea saa jatkoa ja tällä kertaa sukellamme Satakunnan sydämeen Ulvilaan. Entisen Friitalan nahkatehtaan upeasta kiinteistöstä löytyy nimittäin Sisustus Sagan -ihastuttava modernin sisustamisen erikoisliike.

 

Tällä kertaa myös allekirjoittanut liittyy tiiviisti tarinaan – olen nimittäin päässyt suunnittelemaan myymälän uuden ilmeen sen muuttaessa pienemmistä liiketiloista näihin isompiin ja valoisampiin tiloihin.  Vanhan nahkatehtaan miljöön koko seinän kokoiset ruutuikkunat, punatiiliseinät, ilmavat, korkea tilat sekä raffit, näkyvissä olevat ilmastointiputket täydentävät nyt kauniisti Saganin laadukasta valikoimaa suomalaisia, pohjoismaisia sekä eurooppalaisia designhuonekaluja ja – valaisimia.

 

Saganiin  huolella ja rakkaudella valittuun mallistoon kuuluu mm. Kartell, evasolo, by nord, Nicolas Vahe, Durance, Iris lights, umbra, pappelina, Missoni home, kalklitir ja Hachiman. Lisäksi yhdeksän toimintavuotensa aikana liikkeeseen on vakiintunut erittäin huomattava valikoima myös merkkitapetteja, -kankaita sekä mattoja. Jos näistä kymmenistä ja taas kymmenistä mallikirjoista ei löydä omaansa, on se jo pienoinen ihme. Tapetti- ja kangaskirjojen selailu käy vaivattomasti, hyvässä valossa, isojen ikkunoiden eteen sijoitettujen pöytien ääressä ja mikäli homma alkaa käydä työstä, voi välillä siirtyä lepuuttamaan jalkoja isolle sohvaryhmälle ja nauttia siinä kupin kahvia.

 

Saganin omistaja, iloinen ja auttava Johanna, jakaa myös auliisti vinkkejä ja neuvoja asiakkailleen, jotta he pääsevät rakentamaan omaa sisustustarinaansa. Saganilla on myös juuri uudistettu verkkokauppa, klik, jonka valikoima täydentyy pikapuolin.

 

Sisustus Sagan

Friitalantie 11 C4 , 28400 Ulvila (Friitala-Talo)

Sagan Facebookissa.

 

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki