Ruissalon aarre Avelia

Turkulaisesta sisustustusliike Aveliasta, ovat sisustusbloggaajat ympäri Suomen kohisseet ja postailleet lukuisia juttuja viimeisen puolen vuoden aikana. Kun vihdoin eräänä aurinkoisena lauantaina pääsin paikalle itsekin käymään, totesin hypetykseen olevan syynsä.

 

Jo liikkeen sijainti merellisellä Ruissalon telakka-alueella ja siellä 1890-luvun vanhassa telakkarakennuksessa, antaa odottaa itsestään paljon. Rakennuksen 300 neliötä ovat remontoitu rennon rouheasti, siloittelematta liikaa. Vanha kraana katossa kertoo edelleen talon historiasta ja isot loftmaiset ikkunat tuovat upean valon tilaan. Vanha, maalattu lankkulattia sopii tunnelmaan ja sisustus istuu muutenkin kivasti liikkeen tuotevalikoimaan.

 

 

Yrittäjä Mari Håkansin luotsaama Avelia myy laadukasta lasitavaraa, valaisimia, mattoja, kynttilöitä, pellavaa, vaatteita, pikkutavaraa ja huonekaluja. Tuotemerkeistä ovat edustettuina mm. kotimainen Balmuir, TineK home, Tolix sekä Menu ja house doctor. Tuotteet ovat taitavasti valikoitu siten, että kaikentyyliset sisustajat löytävät liikkeestä jotain. Ei liian kruusattua blingiä modernistien makuun, mutta kuitenkin mukavan kodikasta romantikoillekin.

Aveliassa voi ostosten lomassa istahtaa myös hetkeksi alas nauttimaan vaikka kupillisen kahvia tai lasin viiniä sekä ihailemaan upeaa merimaisemaa ja ohi lipuvia laivoja. Ainakin näin kesällä virvokkeensa voi nauttia myös kahdella ulkoterassilla.

 

 

www.avelia.fi

Hevoskarintie 23, Turku

 

-tuija-

 

Lue lisää: 

Tehokkuutta työpisteisiin 

Asuntomessujen pehmeämpää antia 

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki