Poimintoja – Habitare 2016

Tänä vuonna Habitaressa ilahdutti viimeistellyt osastot. Materiaalit ja värit luovat kodikkaan ja lämpimän vaikutelman tinkimättä tyylistä ja laadusta. Jos vain mahdollista, niin kannattaa käydä ihastelemassa itse paikan päällä. 

Runsaasta tarjonnasta on aina vaikea valita suosikkeja, mutta alla muutamia poimintoja. 

 

Valopilleri- valaisin oli piristävä tuoteuutuus. Muoto ja nimi on hauska yhdistelmä ja tulevaa kaamosta ajatellen ei lainkaan hullumpi hankinta kotiin. 

 

Maija Puoskarin osastolta löytyy mm. upeat lasivalaisimet, peilit ja sienistä muodon saaneet naulakot. Ehdottomasti vierailun arvoinen osasto. 

 

Turkulaisen Terraviivan herkän kauniita kaakeleita löytyy Signals-näyttelystä. Jokainen kaakeli on kuin pieni oma taideteoksensa. 

 

Tikkurilan Tunto Struktuuritapetilla ja Taika-helmiäismaalilla saa loihdittua näyttäviä seiniä kotiin. 

 

 

Ville Aakulan suunnittelemat AAMU-tuolit Mum’sin käsinvärjätyillä kankailla ovat hyvännäköiset. Kauniit katsella ja hyvät istua. 

 

Verson osastolta löytyi moderni amppeli. Voisi toimia myös tavaran säilytyksessä. 

 

Village Home liittyy eettisiä tuotteita valmistavien yritysten joukkoon. Intiaan perustetun käsityöläisverkoston avulla paikalliset saavat elannon ja mahdollisuuden parempaan elämään. Mm. laukkuja, tekstiilejä, puisia astioita. 


 

 

Jalopuun retrohenkinen keittiö on miellyttävän viimeistelty. Kauniista sävystä lisäpisteitä. 

 

Lumokidsin sänkyjen suunnittelussa ovat olleet lapset itse mukana. Muodot ovat pehmeän miellyttävät ja huonekalut ovat helposti muunneltavissa lapsen kasvaessa tai ihan vaan vaihtelua halutessa. 

 

Upload Audion tyylikkäät kaiuttimet eivät häpeile olemassaolollaan. Hyvännäköiset ja löytyy useissa eri väreissä. 

 

Messut avoinna 7.-11.9.2016

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki