Peroba Café

Monelle ainakin pääkaupunkiseudulla asuvalle on varmaan tuttu Helsingissä sijaitseva sisustusliike Peroba. Mutta kuinka moni tietää, että samaa nimeä kantaa myös ihana Kahvila Espoossa?

 

Espoon Leppävaarassa kehä I alikulkutunnelin päällä nököttää sympaattinen punainen hirsitalo. Se on nimeltään Villa Ylänne ja siellä toimii kahvila ja lounasravintola Peroba Café. Sijaintinsa vuoksi sinne ei ehkä eksy sattumalta, mutta kerran käytyään melko varmasti palaa. Niin kävi ainakin itselleni.

 

 

 

 

 

Vanha puutalon tunnelma on viehättävä ja viihtyisä. Alakerran neljässä huoneessa on kussakin erilainen kakluuni luomassa tunnelmaa. Sisustus on kaunis ja siinä voi nähdä viitteitä sisustusliike Peroban valikoimista.

 

 

 

Arkipäivinä Peroba Cafessa on tarjolla lounasta ja viikonloppuisin kattava brunssi. Jos haluaa varmistaa paikkansa suositulle brunssille, niin kannattaa tehdä pöytävaraus. Alakerran tiloja voi myös varata yksityistilaisuuksia varten.

 

 

Peroba Caféssa järjestetään erilaisia teemapäiviä,-ja iltoja, joista löytyy tarkempaa tietoa heidän kotisivuiltaan. Kesän aikana tulossa on mm. knit in public – päivä ja neuleilta.

 

Seuraavassa postauksessani kurkataankin sitten vuorostaan sisustusliike Perobaan.

 

Peroba Café

Laturinkuja 10, 02600 Espoo

www.perobacafe.fi

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki