Oma koti julisteessa!

Pikkuinen kotikaupunkini Uusikaupunki – joka muuten täyttää tänä vuonna jo kunniakkaat 400 vuotta – avaa jälleen vanhojen puutalojensa ovet syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ja tätä tapahtumaa varten Uudenkaupungin Vanhat Talot yhdistys teetti upeaakin upeamman tapahtumajulisteen.

 

Turkulaisen suunnittelijapariskunnan Saanan ja Ollin miespuolinen lahjakkuus, Olli, on lähtöisin täältä Uudestakaupungista ja täten olikin luonnollista, että pyysimme juuri heitä suunnittelemaan yhdistykselle printin/kuosin, joka kertoo jotain vanhasta puutalokaupungistamme. Vaikka kaupunkimme on vanha, se on myös vireä, joten toivoimme lopputuloksen heijastelevan jollain lailla tätä päivää sekä olemaan tietysti myös uskollinen Saanan ja Ollin omalle tyylille. Mielestämme Saana ja Olli onnistuivat hienosti!

 

Printtiin on piirretty vanhoja uusikaupunkilaisille tuttuja rakennuksia ja kohteita graafisella, yksinkertaisella viivalla ja miten hienolta se näyttääkään. Ja miten lapsellisen onnellinen voi olla siitä, että oma talokin löytyy tuolta rakennusten joukosta.

 

Kuvasin julisteen kodissamme juuri siinä kohdassa, joka tuo sille sen ominaisemman ilmeen eli tuossa kaarevassa osassa. Alun perin tila rakennettiin parvekkeeksi, mutta se muutettiin sisätiloiksi jo 40-luvulla. Meillä tila toimii arkipäivien ruokailutilana ja aamiaishuoneena.

 

Kuosi on niin hieno, että meillä yhdistyksessä pää kuhisee jo ajatuksia mihin kaikkeen tuota upeaa kuvaa voikaan käyttää. Onpa muutama jo huudellut tapetin ja kankaankin perään. Mutta katsellaan ja mietitään – nyt nautitaan tästä!

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki