Monikäyttöinen tarjoiluvaunu

Tarjoiluvaunu on kätevä niin juhlissa kuin arkikäytössäkin. Pyörillä paikasta toiseen siirtyvänä sitä on kätevä kuljettaa haluttuun tilaan, mutta se puolustaa paikkaansa myös laskutasona tai apu- ja yöpöytänä.

Oma kaunokaisemme on 30-luvulta ja sitä on kuulkaas metsästetty hartaasti ja pitkään. Olen huutanut nettihuutokaupoista useammankin vaunun, mutta ne ovat aina menneet asiakkaalleni ja itse olen jäänyt nuolemaan näppejäni. Nyt kuitenkin kaikki tähdet olivat puolellani ja vihdoin tämä funkkiskaunotar on minun.

Huushollissamme pyörähti taas kalustekaruselli, kun vaunu piti saada tv-huoneen nurkkaan esille ja käyttöön. Onneksi olen aikojen saatossa oppinut käyttämään pyyheliinoja apunani kalusteiden siirrossa, koska kellä nyt on aikaa odottaa miestä apuun. Kaikki on saatava paikalleen heti eikä viidestoista päivä, joten ei muuta kuin pyyhkeet painavien kalusteiden jalkojen alle ja valssi alkakoon!

Tarjoiluvaunu löytyi tällä kertaa Bukowskis Marketilta ja on todella hyväkuntoinen myös pyöriltään. Joskus vaunujen kumipyörät ovat päässeet kuivumaan pahasti, jolloin kumi on menettänyt muotonsa ja alkanut hapertua. Tarjotinosat joku on harmillisesti mennyt maalaamaan jälkikäteen mattamustaksi. Tummanruskeaksi petsattuna ja kiiltäväksi lakattuna ne olisivat upeat ja alkuperäisen näköiset, mutta katsotaan, josko innostun ne kunnostamaan entiselleen jossain vaiheessa.

Siellä se kaunokainen nyt patsastelee kyydissään mm. tämä messinkinen kasvien sumuttamiseen tarkoitettu pullo, joka sai kyllä mieheni repeämään naurusta – hän olisi kuulemma voinut tuoda minulle töistä tullessaan moisen tippapullon. Jotkut ei vaan ymmärrä 🙂

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki