Mifuko – reilua designia

Moni kodin sisustaja tunnistaa varmasti Mifukon ihanat korit. Ne kodin säilytyksen kauniit ja monikäyttöiset pelastajat. Kävin ihastelemassa niitä hiljattain Mifukon kaupassa, joka toimii kesän ajan kauniissa vanhassa puutalossa Helsingin Arabianrannassa.

Mifuko on Mari Impiön ja Mari Martikaisen vuonna 2009 perustama yritys, joka toimii eettisin periaattein. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Keniassa käsityönä pienissä työpajoissa ja maaseudun naisryhmissä. Tuotteiden valmistamisessa on huomioitu ympäristöystävällisyys ja raaka-aineina käytetään kierrätysmateriaaleja.

Tuotevalikoimassa on sisustustuotteita, kuten vastustamattoman ihania Kiondo-koreja, joita löytyy eri kokoisina ja useissa eri väreissä. Ne sopivat kaikkeen kodin säilytykseen loistavasti; lehtikoriksi, pyykeille, leluille, asusteille, keittiövälineille ja kaikelle sille pienelle sälälle, jota löytyy joka kodista. Korit on punottu sisalista ja muovinauhasta ja ne kestävät myös jonkun verran kosteutta. Niihin voi siis sujauttaa hyvin vaikkapa yrtin, tai kukan.

Valikoimaan kuuluu myös mattoja, kauniita puisia kulhoja ja keittiövälineitä, sekä taidolla valmistettuja koruja, avaimenperiä ja laukkuja.

Kuten arvata saattaa, niin Mifukon kaupasta oli mahdoton poistua tyhjin käsin. Kenialaisnaisten käsinvalmistamat raikkaat Kiondo-korit löysivät paikkansa taas yhdestä kodista lisää.

 

Mifukon kauppa toimii Galleria Huvilassa osoitteessa Hämeentie 130 A, 00560 Helsinki.

Tarkemmat tiedot ja nettikauppa  http://www.mifuko.fi/

 

Lue lisää:

Tee itse kasviaiheiset tyynynpäälliset

Tallinnan sisustuskaupat TOP3

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki