Loft Espoo – lifestyle-maailma Mankkaalla

Kirjoittelin täällä jo aiemmin juttua Espoon Mankkaalle avautuneesta piha- ja viherparatiisista Garden Livingistä. Nyt saman kiinteistön katon alle on muuttanut kaksi kaunista sisustusliikettä – Ulla Kumpulaisen omistama konseptimyymälä Country White sekä Päivi Lemströmin luotsaama monday TO sunday HOME.

 

 

Aiemmin Tuomarinkylässä ja Kirkkonummen Oitbackassa sijaitsevan Country White -kartanopuodin tuotevalikoima on muuton myötä muuntautunut astetta teollisempaan tyyliin. Edelleen liikkeestä löytyvät kuitenkin monille sisustajille tutut merkit, kuten Riviera Maison, Lexington, Linum, Pappelina, Nicolas Vahé ja Svanefors. Sisustustuotteiden lisäksi myynnissä on valikoima naisten vaatteita ja asusteita. Ihanat mallistot Odd Mollylta, Rosemundelta ja Lexingtonilta odottavat tyylitietoista kantajaansa.

 

 

Toinen Espoo LOFTin vallanneista sisustusliikkeistä kuuluu tutulle sisustusbloggaajalle Päivi Lemströmille, jonka takuuvarma tyylitaju huokuu Monday to Sunday -myymälän jokaisesta esillepanosta. Päivi tarjoaa myymälässään valikoiman etnisesti maustettuja, skandinaavisen vaaleita huonekaluja ja pienesineitä sekä tarkkaan valikoituja vaatteita, kuten ihania kashmirneuleita, trendikkäitä please-farkkuja ja laadukkaita laukkuja Italiasta.

 

 

Ihastuin kovasti Päivin itse suunnittelemaan, käsintehtyyn keramiikka-astiamallistoon, jonka astiat sekoittuisivat hienosti meidän jo valmiiksi olemassa oleviin sekä valkoisiin että värikkäisiin astioihimme. Myös isot puukorit ja valtavat keramiikkamaljat ja -kulhot löytäisivät helposti paikkansa meiltä.

 

 

Tämä upea kolmen kopla odottaa kävijäänsä Sinimäentie kuutosessa, Espoossa. Paikalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, joka onkin hyvä, koska aikaa tänne kannattaa todella varata runsaasti. Kaikkien kolmen upean liikkeen tutkiminen vie aikaa tunnin jos toisenkin, joten ilmaista parkkipaikkaa todella arvostaa. Etenkin, jos on saanut rahansa hassattua kaiken maailman tarpeellisiin ihanuuksiin :).

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki