Asuntomessujen suosikki: Kotola

Henkilökohtaiseksi suosikiksi Seinäjoen Asuntomessuilla nousi ylivoimaisesti Kotola, kohde nro 5. Talo jäi hieman syrjään muista kohteista, mutta oli varsinainen helmi. Japanilaista zen-henkeä ja skandinaavista pelkistettyä tyyliä yhdistelevä koti on esteettinen ja vaikka hyvin moderni, niin samalla miellyttävällä tavalla ajaton.

 

Vivola Oy:n rakennuttama talo on kompakti kaksikerroksinen 4h ja keittiön omakotitalo, joka kylpee suurten ikkunoiden ansiosta valossa. Puu ja betoni pintamateriaaleina ovat yllättävän lämpimät ja muodostavat Eeva Takkulan ja Peeta Peltosen kauniille sisustuksen kanssa kiireettömän ja lempeän tunnelman.

 

Sauna löytyy erillisestä piharakennuksesta etupihalta, jonka kivipuutarha ja puiset portaat vievät ajatukset Japaniin. Päivän kiireet unohtuvat taatusti, kun astelee tästä työpäivän jälkeen kotiin.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki