Käytetyt toimistokaluste-myymälät sisustajien aarreaittoina

Haussa uusi sohva, pöytä tai nojatuoli? Haluatko laadukasta ja kotimaista, mutta budjetti ei taivu tuhansia maksaviin kalusteisiin? Tiesitkö, että käytettyjen toimistokalusteiden myymälät myyvät pääsääntöisesti juuri tällaista hyväkuntoista ja laadukasta, kotimaista huonekalua ja valaisinta, murto-osalla uuden hinnasta?

 

Kuvan sohva on hankittu juuri tällaisesta käytettyjä toimistokalusteita myyvästä liikkeestä ja se ei juuri uutta häpeä. Hankittu sohva on kotimaisen Adean valmistama Band sohva, jonka runko on halvan kalustelevyn sijasta valmistettu massiivipuusta ja vanerista. Istuintyynyjen täytteenä on laadukasta rouhetta ja untuvaa. Koska sohva on alun perin hankittu toimistokäyttöön, on sen kangas myös valittu kestämään julkisen tilan rasituksia ja siten erityisen kestävä ja laadukas. Mukavaa oli myös se, että sohvan hinta tinkimisen jälkeen oli vain kolmannes uuden hinnasta.

 

Laittamalla hakukoneeseen hakusanaksi käytetyt toimistokalusteet, saat hakutuloksena ympäri Suomea toimivia käytettyjen toimistokalusteiden myymälöitä. Myymälöillä on yleensä hyvät kotisivut, josta voit selailla etukäteen tarjontaa. Koska tavaran kierto on kuitenkin melko nopeaa, ja aina kotisivut eivät pysy mukana päivityksineen, kannattaa poiketa paikan päällä tarkistamassa viimeisin tarjonta. Näin voit tehdä uskomattoman hyviä kalustelöytöjä kotiisi ja säästää pitkän pennin.

 

Ostamamme sohva sijoittui toiseen oleskeluhuoneeseemme ja seurana sillä on aikoinaan käytettynä hankitut Muuramen lipastot sekä niin ikään käytettynä ostettu Artekin pöytä. Kun sijoittaa laatuun, se kestää sekä käyttöä että aikaa, mutta aina siitä laadusta ei tarvitse maksaa omaisuutta.

 

Hyviä löytöjä!

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki