Hurmaavan erilainen rautakauppa

Metsänkylän Navetta ja Domus Classica ovat palvelleet Hattulassa jo useiden vuosien ajan vanhoja rakennustarvikkeita sekä uusia, vanhoihin taloihin sopivia tarvikkeita etsiviä remontoijia. Nyt vihdoin myös helsinkiläisiä hemmotellaan, sillä lokakuun lopussa Erottajalle avattiin Domus Classican myymälä.

Kyseessä on hurmaavan erilainen rautakauppa. Viihtyisä myymälä houkuttelee astumaan sisään ja tutkimaan ajan kanssa valikoimaa. Laadukkaat ja perinteitä kunnioittavat tuotteet ovat kauniisti esillä, lempeä valaistus ja kauniit tiilipintaiset seinät luovat tunnelmallisen tilan.

 

Liikkeen tarkoituksena on tarjota kohtaamispaikka vanhoista taloista kiinnostuneille remontoijille, osaajille ja tuotteiden valmistajille. Suuren pöydän äärellä voi rauhassa keskittyä suunnittelemaan remonttia.

 

Valikoimasta löytyy trendikkäät sementtilaatat, joita on sijoiteltu myös hauskalla tavalla myymälään lattiaan.

 

Vanhoja peiliovia etsivän on hyvä piipahtaa tänne mittailemaan ovia. Tiedä vaikka löytyisi ne oikeat. Samalla voi katsastaa perinteikkäitä luutia, jotka toimivat jo sisustuselementtinä sellaisenaan. Säkeistä löytyy pellavarivettä, jolla voi ekologisesti eristää ikkuna- ja ovikarmit sekä hirsivälit.

 

Täältä on myynnissä myös vanhan talon tyyliin sopivat pistorasiat, vaihtokytkimet ja kattokupit. Metreittäin myydään kangaspäällysteisiä valaisinjohtoja, joista voi valita suosikkivärinsä sopivan mittaisena.

 

Perinnemaaleista on klassisen kaunis ja kattava sävyvalikoima ja hyllyt notkuvat maalipurkkeja ja öljyjä. Tapetin ystäville löytyy pieni valikoima tyyliin sopivia kuoseja Tapettitalon mallistosta.

 

 

Kannattaa käydä ihastelemassa ja ostoksilla!

 

Domus Classica

Erottajankatu 11, 00130 Helsinki

www.domusclassica.fi

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki