Hurmaava City Blommor Maarianhaminassa

Vietin muutama viikko sitten viikonlopun Ahvenanmaalla ja löysin sieltä kerrassaan hurmaavan kukka- ja lahjatavaraliikkeen.

 

City Blommor Maarianhaminassa on pullollaan kauniita leikkokukkia, ruukkukasveja, ruukkuja, maljakoita, vateja, koreja, valaisimia, saippuoita, kynttilöitä, tyynyjä, sisustusesineitä, kortteja ja muuta ihanaa kodin sisustukseen liittyvää. Kaikki on aseteltu huolella ja kauniisti esille. Vierailu täällä sai aikaan kunnon ideatulvan, jota sulattelen pitkään.

 

 

Tunnelmallisessa kaupassa silmänruokaa ja ihasteltavaa riittää. Vaikken itse olekaan mikään viherpeukalo (kaukana siitä), niin täällä syntyi innostus vihersisustamiseen. Miten ihania kasveja ja kukka-astioita onkaan olemassa. Ruukkukasvin voi istuttaa kauniiseen ja värikkääseen ruukkuun, koriin tai trendikkääseen pussiin. Pienistä pulloista ja herkistä oksista saa hivelevän upeita asetelmia. Värikkäällä kukalla saa nopeasti ja helposti piristettyä kodin ilmettä ja iloa siitä riittää pitkään.

 

 

Kannattaa vierailla, jos sattuu olemaan Maarianhaminassa. Ja ilahduttakaa ystävää tai itseänne kukilla!

 

City Blommor, Torggatan 5, Mariehamn

City Blommor Facebookissa.

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki