Habitat Turkuun

Ensimmäistä vuottaan Suomessa toimiva brittiläis-ranskalainen sisustusjätti Habitat, laajensi toimintaansa Helsingistä Turkuun ja toimii siellä nyt Wiklundin yläkerrassa shop-in-shop periaatteella. Kävin katsastamassa uuden myymälän viikonloppuna ja tässä tunnelmia ja tarjontaa liikkeestä.

 

Valaisimet, tekstiilit sekä muut piensisustustuotteet olivat Turun myymälän pääasialliset myytävät ja runsaasti esillä oli myös erilaisia joulukoristeita. Kuparia, messinkiä ja marmoria, hyvin ajanhenkistä ja trendikästä. Nuo pienet kuusikulmaiset, marmoriset lasinaluset sekä messinkinen, yksinkertainen kynttilänjalka houkuttelivat hetken, mutta jätin ne kuitenkin vielä toistaiseksi hyllylle. Onnekseni huomasin, että tutut Habitatin huonetuoksut ja diffuusorit löytyvät nyt jatkossa lähempää kotia, joten joka kerta ei tarvitse ihan Helsinkiin asti lähteä täyttöpulloa hakemaan.

 

 

Samoissa liiketiloissa Habitatin kanssa toimii Turussa Vepsäläisen huonekaluliike ja yhdessä Vepsäläisen kalusteiden kanssa myymäläkokonaisuudesta muodostuukin melko mukava kokonaisuus. Itse Habitatin huonekaluja liikkeessä oli melko suppeasti. Toivottavasti niitä saadaan ihastella jatkossa enemmän.

 

 

Toinen suosittu ruotsalainen sisustusliike, Granit, on myös kuuleman mukaan rantautumassa Turkuun keväällä 2016, mutta ajankohta sekä liikkeen tarkempi sijainti, on vielä arvoitus.

Jos matka Turkuun tai Helsinkiin on liian pitkä, mutta kyseisten yritysten tuotteet kuitenkin puhuttelevat, on molemmilla olemassa myös verkkokaupat. Habitatilla jopa ihan uunituore suomalainen, mutta myös Granitin ruotsalainen verkkokauppa toimittaa Suomeen.

www.habitatfinland.fi

fi.granit.com

 

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki