Ei pöllömpää

Ostin lastenhuoneen pikkukuuseen pöllökoristeita ja innostuin enemmänkin tästä eläimestä. Mitä kaikkea ihanaa pöllöaiheista lastenhuoneeseen löytyykään.

Kuminen ja taipuisa säästölipas on veikeä. Useissa herkullisissa väreissä löytyvä pöllö on mainio joululahja. Sisään voi sujauttaa pari pientä kolikkoa lahjansaajalle valmiiksi säästöön. Keraaminen lampunjalka sopii hyvin ikkunalaudalle tai lipaston päälle tunnelmavaloa antamaan. Ehkäpä sen valossa voisi viettää yhteisiä lukuhetkiä iltasatujen parissa. Samalla voi kääriytyä lämmittelemään pehmoisen viltin alle. Tai pöllöpeiton alla voi ottaa mukavat päiväunet. Hauska tyyny sopii myös pehmoleluksi tai kainaloon unikaveriksi. Koristaa se kauniisti sängyn päälläkin samalla kun valvoo touhukkaita leikkejä. Joulun aikaan yksinkertaisen kauniit pöllökoristeet sopivat moderniin joulukuuseen ilmettä tuomaan. Hiukkanen kullan kimallusta sopii tuomaan juhlavaa tunnelmaa lapsille ja lapsenmieliselle.

Kuvat ja tuotteet: Mr. Ugly -säästöpöllö: KG Design, Sisustajansoppi, Lampunjalka: Peroba, Pöllö-viltti: Lapuan kankurit, Pöllö-tyyny: Hobby Hall, pöllökoristeet: Ikea

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki