Antiikki- ja vintagetaivas Fasetti

Rakastatko vanhoja huonekaluja? Siinä tapauksessa suosittelen suuntaamaan kohti
Hollolassa sijaitsevaa antiikki- ja designliike Fasettia. Tarjolla on niin talonpoikaishuonekaluja, kuin 70-luvun designklassikoita. Väliin mahtuu myös harvinaisen hulppea valikoima 50-ja 60-luvun vintagekalusteita.

 

Antiikki- ja designliike Fasetti paitsi myy vanhoja huonekaluja, myös verhoilee, entisöi, kunnostaa sekä valmistaa kalusteita mittatilaustyönä. Valikoimassa on myös valaisimia, joiden valmistaminen ja kunnostus kuuluvat nekin antiikkikeskuksen palveluihin.

 

 

Yli 2700m2 myymälätila kahdessa kerroksessa on pullollaan eri aikakausien kalusteita.

Oma sydämeni sykkii varsinkin 50- ja 60-luvun kalusteille, joten haltioiduin totaalisesti harvinaisen hyvästä tiikki- ja palisanterikalusteiden valikoimasta. Olisin voinut kotiuttaa yhden jos toisenkin hyväkuntoisen ihanuuden.

 

 

Eri tyylisuunnat ovat Fasetissa hyvin edustettuina. Kalusteiden ja valaisimien lisäksi myynnissä on myös vanhojen kalusteiden kunnostamiseen tarvittavia pintakäsittelyaineita, entisöintitarvikkeita ja antiikkimallien mukaisia kalusteheloja ja vetimiä.

 

 

Mikäli ei pääse paikan päälle, niin tarjontaa pääsee ihastelemaan myös Fasetin verkkokaupassa. Suurmyymälän lisäksi Helsingin keskustasta löytyy pienempi liike, joka sekin on vierailun arvoinen.

 

Fasetti, Vanha Messiläntie 8, Hollola

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki