SATO studiokoti – uuden sukupolven asumisratkaisu

Edulliselle vuokra-asumiselle on pääkaupunkiseudulla kova kysyntä. Sato Oyj esittelee Vantaan asuntomessuilla kerrostalokonseptia, jossa vuokra-asunnot ovat 15,5 neliöisiä. Tilan korkeus asunnoissa on 3,9 metriä, joka mahdollistaa myös tilaan 6,3-neliöisen parven rakentamisen. Räätälöityjen sisustusratkaisujen sekä laadukkaiden viimeistelymateriaalien ansiostat asunnot vaikuttava todellista suuremmilta.

 

Vuokrakerrostalossa on myös toimivia ja viihtyisiä yhteistiloja asukkaille. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevat sauna, oleskelutila ja terassi. Pohjakerroksessa löytyvät kahvilamaiset yhteiset tilat sekä pesula. Arkkitehti Mika Ukkosen luoman kerrostalon ulkonäkö on leikkisä ja mielenkiintoinen poiketen tavanomaisesta vuokrakerrostalosta. Esimerkkiasunnon sisustuksen sekä stailauksen on tehnyt Susanna Vento.

 

 

Tutkimusten mukaan pääkaupunkiseudulla 80 % on yhden ja kahden hengen talouksia. Edulliselle ja laadukkaalle vuokra-asumiselle on suuri kysyntä. Epäilemätta hyvin suunniteltu kompakti vuokra-asunto ylittää tavanomaisen vuokralle annettavan kämpän, jossa vuokrasopimuksesta riippuen pitää joskus tyytyä myös vuokranantajan huonekaluihinkin. Sato studioasunnon vuokrahinta olisi noin 500 €/kk. Sato Oyj kyselee messujen aikana vierailijoiden mielipidettä kyseisestä hyvähintaisesta vuokra-asuntokonseptista.

 

Mitä mieltä olet, olisiko sellaiseen tarvetta?