Välitysalan parhaat palkittiin 17.11.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) järjesti vuosittaisen tapahtuman järjestön jäsenille ja yhteistyökumppaneille Helsingissä perjantaina 17.11.

Tapahtumasta vastasi liiton toimitusjohtaja Jussi Mannerberg. Päivä alkoi liittokokouksella ja huipentui gaalailtaan, jossa palkittiin Vuoden kiinteistönvälittäjä, Vuoden yritys ja Vuoden markkinoija.

 

 Jussi Mannerberg on toiminut liiton puheenjohtajana alkuvuodesta 2017

Oikotie sai kunnian jakaa palkinnon Vuoden kiinteistönvälittäjälle. Oikotie on jakanut palkinnon jo usean vuoden ajan ja jatkaa näin 30-vuotista Helsingin Sanomien aloittamaa perinnettä.

Vuoden välittäjäksi valittiin Mikko Savolainen Jyväskylästä. Hän on omistajana yrityksessä LKV Savolin ja toimii lisäksi SKVL:n Keski-Suomen paikallisyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä SKVL:n alueneuvostossa. Vuoden välittäjäksi valitaan henkilö, joka toimii aktiivisesti kiinteistönvälitysalalla joko alueellisesti tai valtakunnallisesti. Palkittavan toiminta on hyvän välitystavan ja lain mukaista ja hän toimii alan arvostusta kunnioittavalla tavalla. Hänellä on lojaali suhtautuminen kollegoihin. Lisäksi Vuoden kiinteistönvälittäjällä tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus alalta sekä LKV-pätevyys.

 

Vuoden kiinteistönvälittäjäksi palkittiin Mikko Savolainen Jyväskylästä.

Kiinteistönvälitys Alanko Salosta sai vuoden yritys –palkinnon ja vuoden markkinoijana palkittiin Kiinteistönvälitys Gitta Mielonen Kuopiosta. Oikotie onnittelee lämpimästi kaikkia vuoden parhaita osaajia!

Vuoden parhaat; Vuoden yritys Kiinteistönvälitys Alanko Salosta, Vuoden markkinoija Gitta Mielonen Kuopiosta ja Vuoden välittäjä Mikko Savolainen Jyväskylästä. Kuvassa ovat lisäksi Mikko Ristimäki ja Anna Leinonen Oikotieltä sekä SKVL:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on toiminut kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestönä jo vuodesta 1946. SKVL-jäseninä on yli 400 välittäjätoimistoa ja yli 1200 kiinteistönvälittäjää. SKVL toimii valtakunnallisesti Suomessa.

Teksti: Anna Leinonen  
Kuvat: SKVL / Tuomas Pietilä / Studiopietila