Oikotie ja Aninkainen.fi-ketju auttavat kotisi myynnissä

Koulutettu kiinteistönvälittäjä on kohdemarkkinoinnin ja välitystoiminnan ammattilainen, joka takaa kodin myyjälle luotettavat faktat ja turvallisen asuntokaupan. Etenkin asunnon hinnan määrittäminen on monille myyntiä suunnitteleville se suurin kompastuskivi.

Kiinteistönvälitysalan ammattilainen tuntee alueen hintatason ja osaa määritellä objektiivisen hinta-arvion aluetiedon ja asunnon muiden ominaisuuksien perusteella. Satoja tai jopa tuhansia asuntoja arvioineen ammattilaisen  harjaantunut silmä tunnistaa kodin vahvuudet jo kättelyssä. Esiintymiskammo ei alan asiantuntijaa vaivaa, sillä taitoa ja kokemusta vaatii myös kodin luonteva esitteleminen asuntonäytössä, toisinaan jopa kymmenille ihmisille.   Näyttöjen järjestämiseen ja niihin liittyvään paperityöhön kuluu rutkasti aikaa, mutta kiinteistönvälittäjälle tämä on arkipäivää ja asiat hoituvat kokemuksen tuomalla varmuudella nopeasti ja tarkasti protokollan mukaan.

Varsinainen kaupanteko on aina huolellisesti valmisteltu ja hoituu asiantuntijavälittäjältä asuntokaupan lakeja ja säädöksiä tarkasti noudattaen. Myyjän vastuu asuntokaupassa on suuri. Kiinteistönvälittäjä tuntee läpikotaisin molempien osapuolien vastuut ja velvollisuudet, jonka ansiosta myöhemmiltä väärinkäsityksiltä ja ristiriitatilanteilta vältytään. Aktiivisuus, luotettavuus ja täsmällisyys ovat ominaisuuksia, joita kodin myyjät arvostavat erityisesti kohdemarkkinoinnissa ja asiantuntijavälittäjässä.

Voimakkaasti kasvava aninkainen.fi -ketju luottaa Oikotiehen kohdemarkkinoinnissa.

Kuva Nina Mönkkönen

Oikotie antaa aina enemmän työkaluja asiantuntijavälittäjälle onnistua työssään. Kokemuksesta olemme oppineet, että Oikotien kautta kauppa käy. Laitamme lähes kaikki edustamamme kohteet aina Oikotielle. Ilmoituksen teko ja palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta sekä kodinostajille että meille kiinteistönvälittäjille. Kohteet esitellään selkeästi sekä kuvilla että tarkemmilla kohdetiedoilla. Ostajat tietävätkin paljon kohteista jo ennen kuin tulevat ensimmäiselle näytölle Oikotiellä julkaistun ilmoituksen ansiosta. Muutenkin yhteistyö Oikotien kanssa toimii erinomaisesti.” kertoo aninkainen.fi -ketjun operatiivisesta toiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Timo Moilanen.

Teksti: Aninkainen
Kuvat: iStock ja Nina Mönkkönen