Levi – Suurin ja kaunein?

Sopii myös autottomille

Hyviin puoliin ehdottomasti laskettakoon se, että koska Kittilän lentokenttä on melko lähellä, ja kaikki palvelut on koottu suht kompaktisti, Levillä pärjää hyvin myös ilman omaa autoa. Esimerkiksi kulttuurinnälkää voi tyydyttää taiteilija Reidar Särestöniemen museoksi muunnetussa ateljeessa Kittilän Kaukosessa, jonne järjestetään bussikuljetuksia Leviltä.

Luksuksennälkäisille

Vaikka vaatisit lomaltasi parasta laatua, mitä rahalla saa, et varmasti pety Levin tarjoamaan. Ylellisestä laadusta kertoo jotain, että sijoittajana rakennusurakoissa on toiminut mm. kuuluisa kiinteistömoguli Donald Trump.

Epäilijöille näytettäköön esimerkkinä vaikkapa tämä Utsuvaaran arvohuvila. Herraskaiseen hemmotteluun sopivat hyvin myös day spa -palvelut, joita on saatavilla useammasta paikasta.

Levi lasten kanssa

Levi sopii hyvin myös pienten lasten kanssa matkustaville. Lastenrinteissä laskettelun tai lumilautailun salat on helppo oppia ja ainahan mäkeä voi laskea vaikkapa pulkalla. Jos pakkanen vaikuttaisi puraisevan pikkuisia poskia liian kovaa, ulkoilman voi sujuvasti vaihtaa sisätiloihin vaikkapa Hotelli Levitunturin kylpylässä tai 300 neliömetrin Lastenmaailmassa.

Kauaksi arjesta

Jos mielikuvissasi on tyhjä tunturi vailla ristin sielua, Levi ei ole oikea paikka. Jos puolestaan kaipaat railakasta, kotimaisten huippuartistien siivittämää yöelämää, hyväkuntoisia rinteitä ja pitkiä hiihtolatuja, kävelyetäisyydellä olevia monipuolisia palveluja ja lupsakkaa tunnelmaa, kannattaa varata lennot Kittilään ja etsiä sopiva loma-asunto täältä Oikotie Asunnoista.