65 000 €1,01 ha

Oinonrinteentie, Ylinen, Ylöjärvi

Myyntihinta
65 000 €
Tontin pinta-ala
1,01 ha
Kaupunginosa
Ylinen
Kaupunki
Ylöjärvi

Aurinkoinen, reilun hehtaarin kokoinen tontti omakotitalon rakennuspaikaksi erinomaisella sijainnilla Ylisen alueella. Vesi- ja viemäriliittymät kulkevat lähes vieressä ja tontilla sijaitsee vanha puuliiteri, joka soveltuu hyvin esim. työmaakopiksi.

Alueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava ja kiinteistö sijaitsee erillispientalojen asuntoalueella. Rakentaa saa enintään 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 350m2 asuinrakennuksen ja 150m2 talousrakennuksen. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua.

Ylöjärven keskustaan 10 min autolla. Lähikauppaan on alle kilometri, Vahannan kouluun vain noin 1,5km ja bussipysäkki sijaitsee aivan tontin vieressä. Nyt on siis oivallinen mahdollisuus rakentaa unelmien koti maalaismaisemiin, kuitenkin lyhyen etäisyyden päähän palveluista!

Soita ja sovi oma esittelyaikasi: Outi Tarkkila 050 314 0086 outi@asuntopalvelupeurala.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ylinen
Kohdenumero
21911634
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1,01 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-405-1-255

Hinta

Myyntihinta
65 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava. Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Uusi rakennus tai rakennuspaikka edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². Kokonaisrakennusoikeuteen voidaan sisällyttää yksi talousrakennus, jonka kerrosala saa olla enintään 40 m² sekä saunarakennus, jonka kerrosala on enintään 30 m². Saunan pohjapinta-ala saa olla enintään 40 m².

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Vesilittymä lähellä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050 314 0086
Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050 314 0086

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.