65 000 €1,63 ha

Nurmelantie, Mutala, Ylöjärvi

Myyntihinta
65 000 €
Tontin pinta-ala
1,63 ha
Kaupunginosa
Mutala
Kaupunki
Ylöjärvi

Oletko haaveillut rakentamisesta maaseutumiljööseen, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrelle ja koulun läheisyyteen?

Tarjolla on yli 1,6 hehtaarin etelärinnetontti, joka on juuri vahvistuneen Antaverkka-Mutalan osayleiskaavan mukaan määritelty omakotitalon rakennuspaikaksi. Tänne on mahdollista rakentaa maaseutumaisemaan soveltuva enintään 350m2 omakotitalo ja 150m2 talousrakennus. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua.

Hyvä yhteys autolla Tampereelle, bussipysäkki sijaitsee alle kilometrin päässä ja alakouluun sekä päiväkotiin on matkaa vain noin kaksi kilometriä. Olisiko tässä teidän perheenne unelmakodin rakennuspaikka?

Soita ja sovi oma esittelyaikasi: Outi Tarkkila 050 314 0086 outi@asuntopalvelupeurala.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Mutala
Kohdenumero
20783660
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1,63 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa M-Market Kaihari n. 4,7km. Koulut: Mutalan koulu (luokat 1-6) noin 2km. Päiväkoti: Mutalan päiväkoti noin 2km.
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
65 000 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
193,28€ / vuosi 2020 €/v

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Emätilaselvityksen mukaisesti rakennuspaikkoja voidaan muodostaa enintään 1kpl / 1 hehtaari.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava, joka on saanut lainvoiman 7.6.2021.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki alle 1km (linja 85).
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500k-m2. Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350k-m2 ja talousrakennuksen 150k-m2. Rakennukset on suunniteltava rakennettavaksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennusten tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Mahdollista liittyä Ylöjärven Veden vesijohtoverkostoon. Lisätietoja ja liittymiskustannukset tiedusteltava Ylöjärven Vedeltä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050 314 0086
Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Outi Tarkkila
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050 314 0086

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.