43 500 €6 000 m²

Mannerintie 99, Vahanta, Ylöjärvi

Myyntihinta
43 500 €
Tontin pinta-ala
6 000 m²
Kaupunginosa
Vahanta
Kaupunki
Ylöjärvi

Maaseutumaisemissa, Vahantajoen läheisyydessä omakotitalon rakennuspaikka.

Tämä noin 6000m2 määräala rajoittuu Mannerintiehen ja on Antaverkka-Mutalan osayleiskaavassa määritelty erillispientalovaltaiseksi asuntoalueeksi. Rakentaa kiinteistölle saa enintään 500m2, josta asuinrakennuksen ala saa olla enintään 350m2 ja talousrakennus enintään 150m2. Rakennuspaikalla on suoritettu alustava maaperätutkimus vuonna 2006, jolloin maaperä on todettu hyväksi maanvaraista perustamistapaa ajatellen.

Rauhallinen sijainti luonnon ympäröimänä, kuitenkin vain noin kuuden kilometrin päässä Ylöjärven kattavista palveluista mahdollistaa viihtyisän arjen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vahanta
Kohdenumero
21760112
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
6 000 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Sale Kaurasmäki 4,9km, Ylöjärven keskustan palvelut n.6km, Kauppakeskus Elo 7,6km. Koulut: Takamaan koulu 4,9km, Kauraslammen koulu (Veittijärven toimipiste) 4,9km, Vahannan koulu 7,7km, Ylöjärven lukio 8,4km. Päiväkoti: Takamaan päiväkoti 4,9km, Veittijärven päiväkoti 4,9km, Vahannan päiväkoti 7,7km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-416-1-319

Hinta

Myyntihinta
43 500 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Ostaja vastaa lohkomisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Siimaranta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Maapohjatutkimusselostus tehty vuonna 2006 Geohelovuo Oy:n toimesta. Maaperän kantavuus pientalon maanvaraista perustamista ajatellen on hyvä.
Kaavoitustiedot
Antaverkka-Mutalan osayleiskaava. AO-10, erillispientalovaltainen asuntoalue.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Rakennusoikeus
500 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Uusi rakennus tai rakennuspaikka edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². AO-10: Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Mahdollisuus liittyä Ylöjärven veden vesijohtoverkostoon.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jaana Peurala
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 900 6200
Jaana Peurala
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Jaana Peurala
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 900 6200

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita