116 000 €1 000 m²

Kuoppanummentie 17, Nummela, Vihti

Velaton hinta
116 000 €
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Kaupunginosa
Nummela
Kaupunki
Vihti

Suuri omakotitalotontti Nummelan keskustassa, lapsiystävällisessä ympäristössä lähellä kouluja, harrastuksia ja palveluita

Tämä tontti on lohkottu suuresta omakotitalotontista. Vanha 60-luvulla rakennettu talo Kuoppanummentie 17 on saneerattu ja myyty ja jäljelle on jäänyt talon kaunis puutarha. Tämä rauhallinen puutarha muodostaa noin 1000 m2 tontin, jolla rakennusoikeutta n. 250 m2. Tontille voi rakentaa suuren omakotitalon, paritalon tai kaksi erillistaloa.

Tontti on aivan Kuoppanummen koulukeskuksen lähellä. Tontille tulee oma suora kulku Koukkaritien puolelta, jonka suuntaisesti uusi talo on parasta rakentaa siten, että talon taakse jää avara, aurinkoinen ja suojattu piha. Lohkomistoimitus valmistuu lähiaikoina.

Koukkaritiellä on vesijohto. Viemäröinti kannattaa kunnan lohkomislausunnon mukaan toteuttaa todennäköisimmin Myntintien runkoviemäriin tai mahdollisesti myös Kuoppanummentien puoleiseen viemäriin. Pohja on tasaista ja loivasti viettävää vanhaa peltomaata ja suurelta osin harjun hiekkamaata, jolle vanha talo on perustettu.

Myyjä vastaa tonttia koskeviin kyselyihin. Tonttia myy perikunta. Tonttiin kannattaa tulla tutustumaan, sillä tällaista harvinaista tonttia näin loistavalta paikalta tulee harvoin myyntiin. Tässä mahdollisuus aloittaa unelmien taloprojekti (tai kaksi) jo kesäksi!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kuoppanummentie 17, 03100 Vihti
Kaupunginosa
Nummela
Kohdenumero
16086071
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Lääkäriasema lähellä, Puisto lähellä, Koirapuisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä

Hinta

Velaton hinta
116 000 €
Myyntihinta
116 000 €
Neliöhinta
116 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Urheiluhalli lähellä, Jalkapallokenttä, Jäähalli lähellä, Golfkenttä lähellä, Uimahalli lähellä, Uimaranta lähellä
Liikenneyhteydet
Paljon parkkitilaa, Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
250m2
Maasto
Melkein tasainen vain hyvin loivasti viettävää puutarhamaista maata. Tontilla on omenapuita ja marjapensaita. Tontin kulmassa on suuri tammi. Rajoilla on myös muita puita ja pensaita kuten tuomi, pihlaja, mänty, vanhoja syreenipensaita jne. yhdessä kulmassa on myös vanhojan koivuja. Takapihan suunta etelään. Ajoliittymä Koukkarintien puolelta.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aimo Helminen
Puh: 0504913134
Aimo Helminen
Aimo Helminen
Puh: 0504913134

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.