77 000 €1 000 m²

Syystuulenkuja 7, Koivikko, Vantaa

Velaton hinta
77 000 €
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Kaupunginosa
Koivikko
Kaupunki
Vantaa

n. 1.000 m² rakennuspaikka tarjolla!

Etsitkö rakennuspaikkaa/omakotitalotonttia pääkaupunkiseudulta?

Tässä olisi noin 0,1 ha kokoinen, asemakaavamuutoksen myötä ympärivuotiseen asumiseen sallittu palsta - johon saa rakentaa kerrosalaltaan 100 neliöisen yksikerroksisen omakotitalon. Tontilla sijaitsee tällä hetkellä purkukuntoisia rakennuksia (40 m² mökki ja 30 m² talousrakennus).

Kohteen sijainti on otollinen, sillä se on päättyvän tien päässä. Sitä paitsi se rajoittuu metsikköön! Täältä ajat puolessa tunnissa Helsingin keskustaan, mutta kuten kuvista näkee, olet aivan omassa rauhassasi Vantaan rajan puolella.

Palsta on jo liittynyt kunnan vesijohto- ja viemärijärjestelmään sekä sähköliittymään. Tämä luo rakennuspaikalle otolliset lähtökohdat! Tässä sinulle mainio rakennuspaikka, jos etsit pääkaupunkiseudulta rauhallista ympäristöä kodille tai mökille.

Mikäli tulee jotain kysyttävää tai haluaisit varata paikan esittelystä, älä epäröi ja otathan minuun yhteyttä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Sergey Satin Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 050 301 2038 sergey.satin@rivekodit.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Koivikko
Kohdenumero
63823
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Myytävällä rakennuspaikalla on kaksi purettavaa rakennusta. Niiden pinta-ala- tai muita tietoja ei ole selvitetty, koska ne myydään edellä mainitusti purettavaksi.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Näkymät
Puistoimaiset näkymät palstalta.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kesäkylä Koivikko Oy on osakeyhtiö, joka omistaa koko Kesäkylän alueen kiinteistön yhtenä kokonaisuutena. Kiinteistö on jaettu palstoihin. Palstoja ei ole mitattu vaan palstat on aikanaan olleet merkittyinä maastoon, ojat ja aidat merkitsevät palstojen rajoja. Alueesta esiintyy vanhoja karttoja, mutta ne eivät ole luotettavia eikä niitä tule käyttää kuin ohjeellisina, koska todellisuudessa tiet ja palstat eivät täsmää kartoissa. Palstoja on yhteensä 121 kappaletta. Palstoilla olevat rakennukset ja palstojen istutukset ovat palstan hallitsijan omaisuutta ja yhtiö ei niitä omista eikä ylläpidä. Palstoja hallitaan joko osakkeiden tuomalla hallintaoikeudella tai erikseen tehtävällä käyttö- ja hallintaoikeussopimuksella, jonka tekeminen on perusteltua, kun halutaan kiinnittää sekä palstan osakkeet että mahdolliset rakennukset lainan vakuudeksi. Käyttö- ja hallintaoikeussopimuksen saa rekisteröityä Maanmittauslaitoksella erityisenä oikeutena. Pelkästään osakkeet eivät ole kiinnityskelpoisia suurimmalle osalle pankeista. Nyt myytäviin osakkeisiin/palstaan ei ole tehty em. hallinta-ja käyttöoikeussopimusta. Yhtiö hallitsee ja ylläpitää tiestöä ja yhteisalueitä. Toimintansa mahdollistamiseksi yhtiö kerää osakkeenomistajiltansa yhtiövastiketta. Yhtiövastikkeen suurimmat osat ovat kiinteistövero (yhtiö maksaa maapohjasta kiinteistöveron, osakas vain rakennuksesta), tienhoito (lumen auraus ja kunnostus yms), kirjanpito / tilitoimisto, palkat, palkkiot ja toimistokulut sekä vakuutukset. Osakeyhtiö ei ole voittoa tuottava yhtiö, vaan vastikkeet pyritään määrittelemään mahdollisimman tarkasti kuluja vastaaviksi. Yhtiö on rakennuttanut alueelle vesi- ja viemäriverkoston, perustamalla vesiosuuskunnan. Alueen melu- pöly- haju- ja mahdollisten kemikaalihaittojen pääasialliset aiheuttajat ovat Seepsulan kivilouhimo, Purkupihan ja Kuusankosken metallin murskaus, Asfalttikallion asfalttiasema sekä betonin ja jätteiden käsittely useamman toimijan toimesta Hansakalliontieltä/suunalta.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
92-34-10-1, (-2 ja -3)

Hinta

Velaton hinta
77 000 €
Myyntihinta
77 000 €
Neliöhinta
77 € / m2
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Osakkeen omistajien maksamalla yhtiövastikkeella katetaan muun muassa kiinteistövero ja yhteisten alueiden kunnossapito. Osakkeen omistajan vastaa puolestaan rakennuksien kiinteistöverosta. Uuden osakkaan on liityttävä Kesäkylä Koivikon vesiosuuskuntaan. Osakkeiden kaupasta aiheutuva varainsiirtovero on 2%. Jos palstaan rekisteröidään ennen kaupantekoa kiinnitysten hakemiseksi erityisenä oikeutena palstan käyttö- ja hallintaoikeussopimus, on varainsiirtovero 4%

Talon ja tontin tiedot

Lisätietoa taloyhtiöstä
Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön välittömään hallintaan kiinteistön maa-alueesta kuuluvat sisääntuloaukio, urheilukenttä sekä alueen tiestö.
Rakennuksen kuvaus
Yhtiön välittömään hallintaan kiinteistön maa-alueesta kuuluvat sisääntuloaukio, urheilukenttä sekä alueen tiestö.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavan mukaan erillispientalojen korttelialuetta. Enintään yksi asunto ja enintään kolme rakennusta. Rakennus- ja kaavamääräyksissä sekä Kesäkylä Koivikko Oy:n järjestyssäännöissä on määritelty tarkemmin vaatimuksia rakennuksille, pihapinnoille, aidoille yms. Lisätietoja Vantaan kaupunki, p. 09 839 11. Rakennusten purku- ja rakennusluvat hakee yhtiö osakkaan kustannuksella.
Kaavatilanne
Asemakaava
Alueen kuvaus
Palstan pinta-ala on karkealta arviolta noin 1 000 m². Palstojen pinta-aloja ei ole mitattu, joten esitetyt karttarajat ovat suuntaa-antavia. Rajat palstojen välillä on sovittu palstojen hallitsijoiden kesken. Pääsääntöisesti ojat ja toissijaisesti aidat rajaavat palstoja. Siitä kenen puolella tai onko aita rajalla ei ole dokumentoitua tietoa. Lentomelualuetta. Yhtiön tontin pinta-ala on 127 463 m².
Rakennusoikeus
100 m²

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sergey Satin
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 0503012038
Rive | Kodit.io LKV Oy
Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki
Sergey Satin
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Sergey Satin
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 0503012038

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita