180 000 €898 m²

Pikkujärventie 8, Askisto, Vantaa

Myyntihinta
180 000 €
Tontin pinta-ala
898 m²
Kaupunginosa
Askisto
Kaupunki
Vantaa

N. 898 m2 määräala kiinteistöstä, asemakaavan mukainen tehokkusluku e=0.20, kokonaisrakennus selviää lopullisessa tontin erottamis- ja lohkomistoimenpiteessä.

A23, Asuinrakennusten korttelialue. Kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voidaan liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Rakennusten suurin sallittu kerrosluku on 2.

Tontin lopullinen koko selviää tonttijaon muutoksen yhteydessä. Nyt myytävä ala sijaitsee kiinteistön takaosassa, käynti määräalalle käy etutontille perustettavan tierasiteoikeuden kautta. Määräalan lohkomisen yhteydessä perustetaan tie- ja kulkuyhteys, sekä mahdollinen putki- ja johtorasite määräalasta muodostettavan kiinteistön hyväksi. Tontilla on tällä hetkellä purettava, lautarakenteinen talousrakennus, ulkorakennus sekä puustoa. Vantaan karttapalvelun mukaan tontin maalajeina on pääsääntöisesti silttiä ja hiekkaa. Lisätiedot ja myynti: Anita Manner LKV, KiAT p. 040 645 2750 anita.manner@op.fi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Askisto
Kohdenumero
540486
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
898 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Palvelut
Palvelut: Lähitöllä sijaitsevat S-market Juvankartano sekä K-Supermarket Hämeenkylä. Koulut: Askiston ala-aste noin 750 m ja Hämeenkylän koulu noin 4 km. Päiväkoti: Kimaran päiväkoti noin 650 m.
Lisätiedot
Määräalan kauppa on sidottu kiinteistön kauppaan siten, että ne molemmat tehdään 2 kk sisällä toisistaan. Ennen lopullista kauppaa laaditaan esisopimus tarpeen vaatiessa. Määräalan lohkomisen yhteydessä perustetaan tie- ja kulkuyhteysrasite, sekä putki- ja johtorasite määräalasta muodostettavan kiinteistön hyväksi. Rasitteesta ei makseta korvausta ja sen perustamiskustannuksista vastaa ostaja. Kiinteistö on tila-muotoinen, koko kiinteistöä koskevan tulevan rekisteritontin koko on 1752,8 m2 lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomisessa, samoin kuin nyt myytävän määräalan
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-405-1-463
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
VANTAA

Hinta

Myyntihinta
180 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki/kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava. A23, Asuinrakennusten korttelialue. Kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voidaan liittää toisiinsa kevyin rakennelmin.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkille noin 200 m. Bussit 332 Varistoon ja Helsingin keskustaan sekä 335 ja 335 B Myyrmäkeen ja Martinlaaksoon. Kehä III:lle noin 1 km.
Rakennusoikeus
e=0.20, kokonaisrakennus selviää lopullisessa tontin erottamis- ja lohkomistoimenpiteessä.
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anita Manner
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Puh: 040 645 2750
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Vantaa
Kielotie 11, 01300 Vantaa
Anita Manner
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Anita Manner
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Puh: 040 645 2750

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita