Tarjouskauppakohde

350 000 €4 635 m²

Murtopakankuja 8, Kivistö, Vantaa

Myyntihinta
350 000 €
Tontin pinta-ala
4 635 m²
Kaupunginosa
Kivistö
Kaupunki
Vantaa

Monien mahdollisuuksien rakennuspaikka Kivistön parhaalla paikalla

Rauhallisen tien varrella sijaitseva 4.635 neliön tasamaatontti asuinrakennuksen kera etsii nyt uutta omistajaansa. Tontilla sijaitsee vanha asuinrakennus, jonka peruskorjaaminen ei taloudellisesti ole kannattavaa. Asuinrakennus on nykyisellään vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Tontti rajoittuu puisto -ja metsäalueeseen, josta löytyy muun muassa ulkokuntoilulaitteet, skeittiparkki sekä leikkipuisto.

Kiinteistölle on lokakuussa 2020 myönnetty suunnittelutarveratkaisu, jonka myötä tontille saa rakentaa yksiasuntoisen, kaksikerroksisen 220 k-m2 asuinrakennuksen, sekä lisäksi kaksi talousrakennusta (saunan ja autotallin), jotka saavat olla yhteensä enintään 90 k-m2. Rakentaminen edellyttää vanhan asuinrakennuksen purkamista.

Myytävä kiinteistö sijaitsee alueella, johon on hyväksytty yleissuunnitelma vuonna 2016. Yleissuunnitelma on laadittu alueen asemakaavoituksen pohjaksi. Yleissuunnitelmassa myytävä kiinteistö on esitetty olevan erillispientalojen korttelialuetta. Tulevaisuudessa, asemakaavan vahvistuessa tontin rakennusoikeuden tehokkuusluvuksi on suunniteltu 0,30.

Kivistön asuinalue on kehittynyt vauhdilla viimeisen vuosikymmenen aikana, ja jatkaa kehitystään edelleen. Alue tarjoaa asukkailleen palveluja lähikauppojen, ravintoloiden ja julkisten kulkuyhteyksien muodossa. Kivistön juna-asemalle on kotiovelta matkaa vajaa kolme kilometriä. Asemalle pääsee myös bussilla lähipysäkiltä, noin 350 metrin päästä. Lapsiperheiden suosimalla alueella sijaitsee useampi päiväkoti ja koulu. Kanniston koululle ja päiväkodille on matkaa vain noin 100 metriä. Autoillen Kivistöstä kulkee näppärästi Hämeenlinnanväylälle ja Kehä 3:lle, joita pitkin kuljet vaivatta laajasti Uusimaan alueella.

Vastaavaa rakennuspaikkaa saat hakea – nyt on tilaisuutesi!

Tonttia esitellään yksityisesittelyin. Varaa oma aikasi ja kysy lisätietoja Matiakselta, p. 040 555 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi esittelyt järjestetään yksityisesittelyinä hallitusti turvavälit ja tarvittava hygienia huomioiden. Kiinnitämme huomiota lähikontaktien välttämiseen, emmekä kättele tavattaessa. Ethän tule koronaoireisena tai sairaana esittelyyn. Suosittelemme oman maskin käyttöä.

Tarjouskauppakohde

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Lähtöhinta
350 000 €
Uusin kirjallinen tarjous
-
Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kivistö
Kohdenumero
21729928
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
4 635 m²
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa Alepa Kivistö ja K-Market Kivistö sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä. Ravintolat Trattoria Limone, Beer&Cafe Solmu ja Ristorante Il Classico sijaitsevat reilun 2 kilometrin päässä, Kivistön keskustassa. Koulut ja päiväkodit: Kanniston koululle ja päiväkodille matkaa noin 100 metriä. Husaaritien päiväkodille matkaa reilu kilometri. Aurinkokiven koululle on matkaa noin 1,7 kilometriä.
Lisätiedot
Kohde on vuokrattu. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kiinteistölle on myönnetty suunnittelutarveratkaisu 6.10.2020. Luvalla saa rakentaa yksiasuntoisen, kaksikerroksisen 220 k-m2:n suuruisen omakotitalon ja kahden talousrakennuksen (autotallin ja saunan), joiden kerrosala on yhteensä 90 k-m2. Vanha asuinrakennus puretaan. Päätös on voimassa kaksi vuotta. Kysy lisätietoja myyjältä. Kiinteistö myydään purkukuntoisena.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-413-4-6

Hinta

Myyntihinta
350 000 €
Kiinnitykset
700000

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Ilmoitettu kiinteistövero on vuodelta 2020..
Kiinteistövero
980,58

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kiinteistö sijaitsee yleiskaava-alueella. Lisätietoja: Vantaan kaupunki, https://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus_ja_maankaytto/asiakaspalvelu/kaupunkisuunnittelun_henkilokunta. Vantaalle laaditaan parhaillaan uutta yleiskaavaa. Kaavaehdotus on tarkoitus hyväksyä vuoden 2020 lopussa. Yleiskaavaehdotuksessa rakennuspaikalle on esitetty muutoksia siten, että matala ja tiiviis asuntoalue A2 muutetaan asuinalueeksi A. Yleiskaavaehdotuksen määräyksissä A-alue varataan monipuoliseen asumiseen. Alueelle saa rakentaa kaikkia talotyyppejä. Pientaloalueen uudis- ja täydennysrakentamisessa tulee vaalia olemassa olevan ympäristön arvokkaita ominaispiirteitä sekä rakentamisen tapoja. Alueelle on laadittu yleissuunnitelma, joka on hyväksytty kaupunkisuunnittelulautakunnassa 22.8.2016. Yleissuunnitelma on laadittu alueen asemakaavoituksen pohjaksi ja siinä on määritelty alueen asemakaavoitukseen liittyviä tavoitteita. Lisätietoja yleissuunnitelmasta: https://www.vantaa.fi/uutisia/ajankohtaiset_kaavat/kiviston_kaavat/kiviston_kaavat_arkisto/101/0/126663.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Kivistön juna-asema sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 350 metriä, josta yhteys mm. Kivistön juna-asemalle. Autoillen näppärästi kulku niin Kehä 3:lle kuin Hämeenlinnanväylälle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Matias Turpeinen
Toimitusjohtaja, myynti
Puh: 0405054856
Peltolantie, 01300 Vantaa
Matias Turpeinen
Toimitusjohtaja, myynti
Matias Turpeinen
Toimitusjohtaja, myynti
Puh: 0405054856

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.