Myytävät tontit Tuusula Nahkela Seutulantie 271, 04350 Tuusula

165 000 €4,00 ha

Seutulantie 271, 04350 Tuusula

HUOM! Hintaan sisältyy uunituore rakennuslupa kaikkine suunnitelmineen!

Tässä on harvinaislaatuinen mahdollisuus ostaa omaksi suuri neljän hehtaarin tontti rauhalliselta metsäalueelta, Vantaan joen läheisyydestä. Rakennuspaikka sijaitsee korkean mäen päällä ylhäisessä yksinäisyydessä, silti alue sijoittuu pääkaupunkiseudun kupeeseen ja koulukaan ei ole kuin n. 3,7 km päässä.
Rakennuspaikka on täysin ihmiskatseilta suojassa ja tontin tämänhetkiset asukit ovatkin hirviä ja kauriita. Hehtaarin suuruinen takapiha lepää kahden mäen välissä omassa rauhassaan. Tontille mahtuu paljon vaihtelevaa maastoa ja korkeuseroa, jotka mahdollistavat hulppean arkkitehtonisen kokonaisuuden luomisen tähän luonnonkauniiseen paikkaan. Mäen harjalle voit rakentaa unelmiesi 2-kerroksisen talo, jonka yläkerran ikkunoista näet taatusti naapuripitäjään saakka!

Rakennusten suunnittelu talotekniikoineen on valmiiksi maksettu ja luvat hankittu. Rakennuslupa on haettu tilaamista vaille valmiille paketille! Sisustustuotteet pääset valitsemaan oman maun mukaan. Hongan asennusmestarit huolehtivat rakennusten pystytyksestä ja halutessasi rakentavat koko rakennuksen muuttovalmiiksi. Ota yhteyttä, niin toimitan sinulle nähtäväksi rakennussuunnitelmat ja kuvat.

Tontille voit rakentaa toki myös ehkä kauan harkitun oman visiosi unelmatalosta! Asiointi kunnan kanssa on helppoa Lupapiste-palvelussa, jossa projektilla on omat sivut. Voit siis muuttaa suunnitelmat oman näköisiksi ja rakennuttaa itse toiveidesi talon.

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi asui noin 5 km päässä olevan Taaborinvuoren museoalueen vieressä. Hän liikkui laajalti vaellusmatkoillaan metsissä, ja Nahkelan kylän väen sekä maiseman väitetäänkin vilahtelevan hänen kirjoissaan; olihan Nahkelassa hänen mummolansakin. Alue onkin merkitty maakuntakaavassa valtakunnallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi ja myöskin valtioneuvoston edustuskartano sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Osta tästä oma palasi Suomalaista kulttuurihistoriaa!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Seutulantie 271, 04350 Tuusula
Kaupunginosa
Kohdenumero
9507916
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
4,00 ha
Tontin pinta-ala
4,00 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Palvelut
Palvelut: Hyrylän keskusta n. 9 km, Kivistön keskusta n. 8,5 km Koulut: Nahkelan alakoulu n. 3,7 km Päiväkoti: Vaunukangas n. 7 km Lisätietoa palveluista: Lahelan K-market n. 8,5 km, Kivistö Alepa n. 8,3 km, Katriinan sairaala n. 5,3 km
Kiinteistötunnus
858-408-4-53

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
165 000 €
Myyntihinta
165 000 €
Neliöhinta
4,13 € / m2
Kiinnitykset
0

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin koko
4,00 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavatiedot
Tuusulan kunta
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Linja-auto n. 1,5 km, lentokenttä n. 17 km
Rakennusoikeus
300 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikko Lehtonen
Myyntineuvottelija
Puh: 0405172616
Kauppatie 13, 04300 Tuusula
Puh: 0449885540
Mikko Lehtonen
Myyntineuvottelija
Mikko Lehtonen
Myyntineuvottelija
Puh: 0405172616

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.