48 000 €3 380 m²

Kakskerran Kirkkotie, Kakskerta, Turku

Myyntihinta
48 000 €
Tontin pinta-ala
3 380 m²
Kaupunginosa
Kakskerta
Kaupunki
Turku

Oletko haaveillut rakentavasi omakotitalon tai kesämökin? Haluat myös hengittää raikasta meri-ilmaa kauniin luonnon keskellä. Toiveenasi on myös se, että Turun keskustakaan ei kaukana olisi. Tasamaastoinen 0,3380 ha tontti Kakskerran Kirkkotien kauniissa vehreässä kulttuurimaisemassa odottaa sinua innokas rakentaja. Turun keskustaan on noin 18 km ja bussipysäkki löytyy tontin läheisyydestä. Ilmakuviin on piirretty tontin rajat. Tontin rajat ovat suuntaa antavia. Karttakuvasta on nähtävissä tontin tarkka sijainti sekä rajat.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kakskerta
Kohdenumero
684972
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
3 380 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Palvelut
Kaupat: lähin noin 3 km päässä ja noin 3-9 km säteeltä löytyy neljä ruokakauppaa. Terveyspalvelut: noin 8 km. Päiväkodit: lähin sijaitsee noin 3 km. 3-5 km säteeltä löytyy 4 päiväkotia.
Lisätiedot
Alueella on TA-1 osayleiskaavaehdotus: Kyläalue. Olemassa oleva asutuskeskittymä tai sellaiseksi soveltuva alue. Alue on tarkoitettu maaseutumaiseen ja kylämäiseen asumiseen, oiva paikka omakotitalolle tai kesämökille, sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena suunnittelutarveratkaisuna tai poikkeamispäätöksenä rakentaminen alueelle onnistuu hyvinkin. Rakennuspaikkojen muodostaminen kyläalueelle voidaan sallia seuraavasti: - yksi rakennuspaikka vähintään 0,2 hehtaarin - alle 1 hehtaarin suuruisille tiloille Tontilta on löytynyt yksi virallinen rajapyykki, muut pyykit on noin arvioita. Tontin rajoilta löytyy valkoiset pikku kepit, jotka on asetettu noin arviolla
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
853-407-1-173
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
TURKU

Hinta

Myyntihinta
48 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Alueella toimii Kakskerta-Satava Vesiosuuskunta.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunkia
Kaavatilanne
Kaavoittamaton. Tällä hetkellä alueella ei ole rakennusoikeutta. Alueelle on tehty osayleiskaavaehdotus, jossa alue on merkitty AT-1 alueeksi.
Rakennusoikeus
AT 1 kyläalue osayleiskaavaehdotus: Rakentaminen alueelle edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain mukaista suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä.
Kunnan numero
853

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Päivi Ruusunen-Lahti
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 672 6221
Brahenkatu 11 G, 20100 Turku
Päivi Ruusunen-Lahti
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Päivi Ruusunen-Lahti
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 672 6221

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.