135 000 €980 m²

Ikurintie 50, Ikuri, Tampere

Myyntihinta
135 000 €
Tontin pinta-ala
980 m²
Kaupunginosa
Ikuri
Kaupunki
Tampere

Nyt meillä on tarjolla erinomaisella sijainnilla 980 m2 omatonttinen rakennuspaikka Ikurin luonnon kauniilta pientaloalueelta. Tontti rajoittuu Äestäjän puiston alueeseen. Tontilla on purettava rakennus. Ostaja vastaa purkukustannuksista. Alueella avautuu vastaavia mahdollisuuksia harvoin, joten sekin kertoo omalta osaltaan alueen viihtyvyydestä.

Rakennusoikeutta tontilla on talolle ja talousrakennukselle. Asuinrakentamiseen on 80 + 2/3 yläkertaan, jolloin oikeudeksi tulee noin 133 m2 sekä lisäksi saa talousrakentamiseen käyttää 30 m2 kerrosalaa. Tontti on loiva rinnetontti.

Alueena Ikurintien seutu on pientaloille pyhitetty. Asuinalueen läheisyydessä palvelut ovat kattavat sekä kulkuyhteydet pirkanmaalaisittain erinomaiset. Päiväkoti- ja koulumatka on alle kilometrin. Tampereen keskustaankin matkaa on vain noin 10 kilometriä. Suuret vähittäiskaupatkin ovat aivan käden ulottuvilla. Lähin linja-autopysäkki on melkein tontin kohdalla. Asuinalueen luonnonläheisyys on käsin kosketeltavissa. Asuinalueen viihtyvyyttä lisäävät lähistöllä sijaitsevat useat puistot sekä viheralueet. Lenkkeily ja pyöräilyreitit kaikkiin ilmansuuntiin ovat erittäin kattavat. Lähimmälle Tesomanjärven uimarannalle on kävelymatka. Sijaintiin on helppo ihastua.

Tämä valoisa tontti upealla sijainnilla on nähtävä paikan päällä. Ollaan yhteydessä ja toteutetaan teidän asuntounelmanne Ikurintien vehreissä maisemissa...

Lisätiedot: Petra Linkohaka, 050 3896807 petra.linkohaka@op.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ikurintie 50, 33340 Tampere
Kaupunginosa
Ikuri
Kohdenumero
687887
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
980 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Palvelut
Palvelut: K-market Virontörmänkatu n. 800 m. Koulut: Tesomajärven koulu, Ikurin toimipiste n. 750m. Päiväkoti: Ikurin pk n. 450 m.
Lisätiedot
Vesi- ja viemäriliittymän siirtyminen: Kun kiinteistöllä aiemmin sijainnut rakennus puretaan ja paikalle rakennetaan uusi rakennus, on kyse uudisrakentamiseen verrattavasta rakentamisesta, jota liittymismaksu koskee riippumatta siitä, rakennetaanko uusia tonttijohtoja. Jos kiinteistö on jo maksanut siirtoja palautuskelpoisen liittymismaksun, se hyvitetään uuden maksun laskennassa. Uuden liittyjän liittymismaksu rakennukselle joka on yhtäsuuri tai pienempi kuin 250m2:lle pientaloliittyjälle tasataksan 250m2 mukainen, ollen 5.394 euroa (sis. alv.). Sähköliittymän siirtyminen: Sähköliittymä siirtyy. Liittymissopimus siirretään kauppakirjalla. Liittymälle on tehtävä ylläpitosopimus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
837-237-3761-5
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
TAMPERE

Hinta

Myyntihinta
135 000 €
Kiinnitykset
123 819,46 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
Vuonna 2020 on 436,14 euroa.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Kunnan. Viemäröinti: Kunnan. Kun kiinteistöllä aiemmin sijainnut rakennus puretaan ja paikalle rakennetaan uusi rakennus, on kyse uudisrakentamiseen verrattavasta rakentamisesta, jota liittymismaksu koskee riippumatta siitä, rakennetaanko uusia tonttijohtoja. Jos kiinteistö on jo maksanut siirtoja palautuskelpoisen liittymismaksun, se hyvitetään uuden maksun laskennassa. Uuden liittyjän liittymismaksu on ≤250m2:lle pientaloliittyjälle tasataksan 250m2 mukainen, ollen 5.394,00€ (sis. alv 24%).
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava. Tampereen kaupunki
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 20 m
Rakennusoikeus
Tontilla on purettava rakennus. Ostaja vastaa purkukustannuksista. Rakennusoikeutta tontilla on talolle ja talousrakennukselle. Asuinrakentamiseen on 80 + 2/3 yläkertaan, jolloin oikeudeksi tulee noi
Kunnan numero
837

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Petra Linkohaka
Myyntineuvottelija, KED
Puh: 050 389 6807
Hämeenkatu 6 A, 33100 Tampere
Petra Linkohaka
Myyntineuvottelija, KED
Petra Linkohaka
Myyntineuvottelija, KED
Puh: 050 389 6807

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.