115 000 €811 m²

Metsä-Heikkilän kuja 11, Ojala, Tampere

Myyntihinta
115 000 €
Tontin pinta-ala
811 m²
Kaupunginosa
Ojala
Kaupunki
Tampere

METSÄ-HEIKKILÄN KUJAN OMAKOTITALORYHMÄ / OJALAN UUSI ASUINALUE

Metsä-Heikkilän kujan persoonallisella korttelialueella tarjolla 4 kpl ok-tontteja. Tonttien pinta-alat 771 m2 - 811 m2. Rak.oik. 180 k-m2 asuinrakennukselle sekä 35 k-m2 autosuoja/talousrakennukselle. Luonnonläheinen, metsäpuistoon rajoittuvista 8 tontista koostuva oma alueensa Kumpulan omakotialueen ja Aitolahdentien läheisyydessä.

Hyvät kulkuyhteydet esim. Tampere-Jyväskylä tieltä (noin 10 km Keskustorilta). Osana Kangasalan ja Tampereen täydentyvää kaupunkirakennetta. Alue liittyy Halimasjärven luonnonsuojelualueeseen. Viheralueet muodostavat jatkuvan verkoston asuinalueiden välille. Yli puolet kaavasta viheralueita: 4,5 ha puistoa ja 40,5 ha lähivirkistysaluetta. Reitistöt pohjautuvat pitkälti nykyisiin ulkoilu- ja latuverkostoihin sekä polkuihin.

Pääosa omakotitonteista on asuinrakennuksen kerrosluvuksi kaavassa osoitettu II. Metsä-Heikkilän kujan tonteilla kerrosluku on ehdoton johtuen tontin muodosta ja "metsäleirimäisestä" kortteli-ideasta. Kerrosluku voi olla myös alle kaksi, riippuen rakennuksen sijoittumisesta suhteessa maastoon. Myös tontin pinta-alalla on merkitystä rakennuksen kerroslukuun, jotta tontilla saadaan järjestettyä riittävät tilat pysäköinnille ja ulko-oleskelulle, eikä rakennus vie liikaa tilaa tontilta.

Rakentamaan tonteille pääsee tämän hetkisen tiedon mukaan vuoden 2021-2022 aikana kun kunnallistekniikka ja tie on alueelle saatu toteutettua.

Tied. Kari Leuku kiinteistönvälittäjä LKV, KJK 050 5566 917, kari.leuku@leuku.com

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ojala
Kohdenumero
7914973
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
811 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
115 000 €
Kiinnitykset
0

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Varainsiirtovero 4 %

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Tampereen kaupunki Frenckellin palvelupiste 03 5656 4400
Kaavatilanne
Asemakaava
Alueen kuvaus
METSÄ-HEIKKILÄN KUJAN OMAKOTITALORYHMÄ / OJALAN UUSI ASUINALUE Metsä-Heikkilän kujan persoonallisella korttelialueella tarjolla 4 kpl ok-tontteja. Tonttien pinta-alat 771 m2 - 811 m2. Rak.oik. 180 k-m2 asuinrakennukselle sekä 35 k-m2 autosuoja/talousrakennukselle. Luonnonläheinen, metsäpuistoon rajoittuvista 8 tontista koostuva oma alueensa Kumpulan omakotialueen ja Aitolahdentien läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet esim. Tampere-Jyväskylä tieltä (noin 10 km Keskustorilta). Osana Kangasalan ja Tampereen täydentyvää kaupunkirakennetta. Alue liittyy Halimasjärven luonnonsuojelualueeseen. Viheralueet muodostavat jatkuvan verkoston asuinalueiden välille. Yli puolet kaavasta viheralueita: 4,5 ha puistoa ja 40,5 ha lähivirkistysaluetta. Reitistöt pohjautuvat pitkälti nykyisiin ulkoilu- ja latuverkostoihin sekä polkuihin. Pääosa omakotitonteista on asuinrakennuksen kerrosluvuksi kaavassa osoitettu II. Metsä-Heikkilän kujan tonteilla kerrosluku on ehdoton johtuen tontin muodosta ja "metsäleirimäisestä" kortteli-ideasta. Kerrosluku voi olla myös alle kaksi, riippuen rakennuksen sijoittumisesta suhteessa maastoon. Myös tontin pinta-alalla on merkitystä rakennuksen kerroslukuun, jotta tontilla saadaan järjestettyä riittävät tilat pysäköinnille ja ulko-oleskelulle, eikä rakennus vie liikaa tilaa tontilta. Rakentamaan tonteille pääsee tämän hetkisen tiedon mukaan vuoden 2021-2022 aikana kun kunnallistekniikka ja tie on alueelle saatu toteutettua. Tied. Kari Leuku kiinteistönvälittäjä LKV, KJK 050 5566 917, kari.leuku@leuku.com
Rakennusoikeus
180 k-m2 + 35 k-m2

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kunnan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kari Leuku
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KJK
Puh: 050 5566 917
Tuomiokirkonkatu 21, 33100 Tampere
Kari Leuku
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KJK
Kari Leuku
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KJK
Puh: 050 5566 917

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.