Myyntihinta
140 000 €
Tontin pinta-ala
4,05 ha
Kaupunginosa
Karskog
Kaupunki
Siuntio

Oletko haaveillut omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakentamisesta luonnon äärelle?

Omassa rauhassaan, mutta silti kohtuullisen lähellä peruspalveluita Siuntion Raiviossa sijaitsee kaunis ja monimuotoinen 4.0500 ha tontti. Tontille saavutaan valaistua Raiviontieltä pitkin, jolta kääntyy tontille suhteellisen hyväkuntoinen tie. Pihapiirissä voit nähdä peurojen ja kauriiden jälkiä ja alueen linnusto on myös runsasta. Tontti rajoittuu länsipuoleltaan Harvsin jokeen. Kiinteistöllä on oma sähköliittymä ja Siuntion kunnan vesiliittymä on myös jo maksettu valmiiksi. Tontilla on myös oma kaivo, joskaan sitä ei ole käytetty talousvetenä. Tontilla sijaitsee pieni kesämökki, erillinen saunarakennus pihavajoineen sekä puucee, joita on mahdollista hyödyntää mm. rakennusprojektin aikana.

Tulen näyttämään tonttia sovitusti, joten varaathan ajan p.044 244 2038 tai piia.vuorensola@housecompany.fi

Pyydän jättämään auton heti Raiviontieltä käännyttäessä tien alkuun, sillä maapohja on tällä hetkellä pehmeä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Raiviontie 60, 02550 Siuntio
Kaupunginosa
Karskog
Kohdenumero
21362965
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
4,05 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Rantaoikeus
Palvelut
Palvelut: Kaikki peruspalvelut löytyvät siuntion keskustan alueelta n.11km päästä. S-Market Siuntio, apteekki, kirjasto, Tonin kioski, jossa mm. posti/matkahuolto, terveysasema, hammaslääkäri ja eläinlääkäri. Kirkkonummen keskustaan on noin 17 km. Espooseen ajaa autolla noin 20 min. Koulut: Koulut sijaitsevat Siuntion keskustassa.Aleksis Kiven koulu opetus suomeksi 1-9lk. Sjundeå svenska skola, jossa opetusta vuosiluokilla 1-6 ruotsiksi. Siuntion keskustan alueelle on tulossa uusi koulukampusalue, jonka toiminta käynnistyy syyslukukauden 2022 alussa. www.siuntio.fi/sivistys-ja-hyvinvointikampus-1 Koulukujetus on sujunut tältä alueelta moitteetta. Päiväkoti: Siuntion keskustan alueella on suomenkieliset päiväkodit: Jukolan päiväkoti, Pikku Lotta ja Tyyskylän päiväkoti kirkonkylällä. Ruotsinkieliset: Daghemmet Lilla-Alexis kahdessa eri toimipisteessä. Lisäksi kunnassa on perhepäivähoitajia. Lisätiedot Siuntion kunta varhaiskasvatus p.09 260 611 (kunnan vaihde)
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
755-434-2-28

Hinta

Myyntihinta
140 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Siuntio kunta rakennusvalvonta@siuntio.fi Suurin osa kiinteistöstä on MT-2 ja M-2 aluetta, eli maa- ja metsätalousaluetta.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Omalla autolla kulkee sujuvasti esim. Siuntion asemalle n. 13min., Kirkkonummen keskustaan, Espooseen ja Lohjalle n.20 min, Inkooseen n.30min., Helsinkiin n. 40min. HSL:n Y-junat liikennöivät Siuntion aseman ja Helsingin väliä. Siuntio kuuluu HSL-alueeseen ja HSL:n palvelupiste löytyy Siuntion kirjastosta, Asematie 2. Lisätietoja juna- ja bussiyhteyksistä www.hsl.fi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Piia Vuorensola
myyntineuvottelija, sisustussuunnittelija
Puh: 044 244 2038
Kuusiniementie 2, 02710 ESPOO
Piia Vuorensola
myyntineuvottelija, sisustussuunnittelija
Piia Vuorensola
myyntineuvottelija, sisustussuunnittelija
Puh: 044 244 2038

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.