134 000 €5 800 m²

Grönkullantie 88 tontti, Box, Sipoo

Myyntihinta
134 000 €
Tontin pinta-ala
5 800 m²
Kaupunginosa
Box
Kaupunki
Sipoo

Idyllisessä maalaismaisemassa rakentamista odottava tontti Sipoon Boxissa. Söderkullan kattavat palvelut reilun 3 kilometrin päässä, Nevas Golfin rata reilun 3 km päässä, kehä III 15 min päässä. Grönkullantien alkupäässä lastentarha. Tontille kunnostettu vanha metsä tie perille. Tontilta metsää harvennettu valmiiksi. Upeiden ulkoilumaastojen keskellä. Tontin laidalla kunnan vesi ja paineviemäri.

Tontilta purettu huonokuntoinen kiinteistö 50 m2, kivijalka jätetty ja salaojat uusittu. Sähköliittymä on 3 x 25 A. Tonttiin kohdistuu tierasite tontille B. Määräalan pinta-ala on noin 5800 m².

Yksityisesittely ja tiedustelut Petri Kuismanen p. 040 188 8888 petri.kuismanen@spkoti.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Box
Kohdenumero
21857752
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
5 800 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
753-408-6-82

Hinta

Myyntihinta
134 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
BOXIN KYLÄTAAJAMAN OSAYLEISKAAVA. Sipoon kunta. AT-1 KYLÄALUE. Merkinnällä osoitetaan kyläasutuksen sekä sen tarvitsemien palvelu- ja työtilojen alueet. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi, jolle saa rakentaa kyläyhteisöjen toimintaa tukevia yleisiä rakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa tarvittaessa myös sellaisia työ- ja liiketiloja joiden käytöstä ei aiheudu lähiympäristöön asumisviihtyvyyttä heikentävää häiriötä, kuten melua tärinää, ilman pilaantumista tai raskasta liikennettä. Uudisrakentaminen on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Tiiviisti rakennetuilla alueilla tulee rakennustavan noudattaa ensisijaisesti jo olemassa olevien rakennusten rakennustapaa. Alueen laskennallinen rakennusoikeus määrittyy seuraavien periaatteiden mukaisesti: - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,2-1 ha, mikäli kiinteistö liitetään vesi- ja viemäriverkostoon - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,5-1 ha, mikäli kiinteistöä ei liitetä vesi- ja viemäriverkostoon.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tämä osayleiskaava korvaa alueellaan Sipoon kunnanvaltuuston 15.12.2008 hyväksymän Sipoon Yleiskaava 2025:n. Rakennuspaikan on oltava pinta-alaltaan vähintään 5000 m². Mikäli rakennus liitetään vesihuoltolaitoksen vesi- ja viemäriverkostoon rakennuspaikan on oltava pinta-alaltaan vähintään 2000 m². Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen ja yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 250 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300m². Lisäksi yli 5000 m² kokoiselle rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Olemassa olevaan rakennukseen rakennettava sivuasunto saa olla huoneistoalaltaan enintään 70 m². Sivuasunto ja päärakennus muodostavat kokonaisuuden, jota ei maanmittaustoimituksella saa erottaa itsenäisiksi kiinteistöiksi. Sivuasuntoa ei lasketa rakennuspaikaksi ja se ei vähennä rakennuspaikkojen enimmäismäärää. Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m². Alle 2 hehtaarin kokoiselle kiinteistölle ei saa sijoittaa hevostallia tai muuta vastaavaa eläinsuojaa tai maneesia. Rakennettaessa jo olemassa olevien rakennusten yhteyteen on uudisrakennuksen rakennustapa sopeutettava sitä ympäröivien rakennusten rakennustapaan. Rakennuspaikalla rakennusten tulee muodostaa ympäristö- ja/tai taajamakuvaltaan sopusuhtainen kokonaisuus, johon vaikuttaa rakennusten sijoittelu, kattomuoto, julkisivun jäsentely, julkisivumateriaali ja väritys. Rakennuksen maisemakuvalliseen vaikutukseen tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Petri Kuismanen
Yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Puh: 0401888888
Sp-Koti | Porvoo
Mannerheiminkatu 16, 06100 Porvoo
Petri Kuismanen
Yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Petri Kuismanen
Yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Puh: 0401888888

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita