205 000 €830 m²

Immersbyntie 4 B, Västerskog, Sipoo

Myyntihinta
205 000 €
Tontin pinta-ala
830 m²
Kaupunginosa
Västerskog
Kaupunki
Sipoo

Haluatko luonnonkauniille paikalle Sipoon merenrantaan? Sinulle, joka nautit rannikon upeasta luonnosta ja meren läheisyydestä. Rakenna tähän unelmiesi koti ja nauti merimaisemista. Myös viereinen tontti on myynnissä, joten tässä on todellinen mahdollisuus sukulaisille tai ystäville! Tämä ja viereinen myytävänä oleva tontti ovat yhdet viimeisistä Sipoonrannan kaava-alueella vapaana olevista omakotitalojen rakennuspaikoista.

Myydään rakennuspaikka noin 830 m2, jossa rakennusoikeus yhteensä 150 k-m2. Kunnallistekniikka jo valmiiksi tontin vieressä, johon helppo liittyä!

Tässä erillispientalojen korttelialueella oleva AO-6 kaava sallii rakennusoikeutta yhteenä 100 k-m2 ja tämän lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m2 / asunto asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto-, tai autosäilytystilaa. Tämän oikeuden käyttäminen asunnon huoneistoalaan on mahdollista, mutta vaatii poikkeaman rakennuslupahakemuksen yhteydessä.

Sijainti on mainio, Sipoon rantaan on ainoastaan 200 metriä, josta on mahdollisuus vuokrata venepaikkoja ja maittava Italialainen ravintola palvelee vuoden ympäri. Sipoonrannan palvelut kehittyvät jatkuvasti ja Söderkullan kuntakeskukseen on matkaa n. 6km. Lähin kauppa n. 3km päässä, Itäkeskukseen ajat 10 minuuttia ja Helsingin ytimeen noin 20 min.

Lisätiedot ja esittelyt: Nina Lång, 040 701 0003 Jani Tiainen, 045 227 4242

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Immersbyntie 4 B, 01120 Sipoo
Kaupunginosa
Västerskog
Kohdenumero
20322915
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
830 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Reilun 3 km päässä lähikauppa K-market Östersundom ja Pizzeria. Söderkullan kattavat palvelut noin 6-7 km päässä, jossa useampi ruokakauppa, Alko, R-kioski, Apteekki sekä hammalääkäri, neuvola, kirjasto ja parturi- ja kampaamopalveluja. Koulut: Sakarinmäenkoulu suomen- ja ruotsinkielisille 1,5 km päässä, jonne turvallinen kävelymatka. Söderkullassa sekä suomen- että ruotsinkielinen ala-aste ja suomenkielinen yläaste. Nikkilässä (n.18km) ruotsinkielinen yläaste, lukio ja ammattikoulu. Helsingin suuntaan löytyy useampi vaihtoehto lukioista ja ammattikouluista. Päiväkoti: Päiväkoteja löytyy useampi vaihtoehto sekä suomen- että ruotsinkielisiä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
753-433-6-666

Hinta

Myyntihinta
205 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero tulee muuttumaan tulevan rakennuksen/rakennuksien koon ja rakentamisen jälkeen.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tove Hagman lupa-arkkitehti, Sipoon kunta Rakennusvalvonta p.040 660 5148
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Autolla pari minuuttia moottoritieliittymään ja bussipysäkki vieressä. Bussilla nopea yhteys Itäkeskuksen suuntaan ja vastaavasti Söderkullaan ja Nikkilään sekä Porvooseen.
Rakennusoikeus
100 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
AO-6, Erillispientalojen korttelialue Rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m2 / asunto asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto- tai autosäilytystilaa.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kunnan vesi- ja viemäri kulkee vieressä. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Nina Lång
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, yrittäjä
Puh: 040 701 0003
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Uusi Porvoontie 742, 01120 Västerskog
SKVL:n jäsen
Nina Lång
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, yrittäjä
Nina Lång
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, yrittäjä
Puh: 040 701 0003

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita