270 000 €3 000 m²

Eriksnäsintie 79, Söderkulla, Sipoo

Myyntihinta
270 000 €
Tontin pinta-ala
3 000 m²
Kaupunginosa
Söderkulla
Kaupunki
Sipoo

Aivan huikea rakennuspaikka, josta avautuvat mielettömät maisemat jokilaaksoon - aina Joensuun tilalle saakka. Tälle upealle paikalle saat rakentaa yhden enintään 2 krs. asuinrakennuksen, joka on max. 300 k-m². Rakennusalue on hyvin laaja, joten voit suunnitella kotisi kallion päälle tai vaikka rinneratkaisuna alemmas rantaan. Sijainti on mitä rauhallisin ja ihanin, mutta silti erittäin lähellä kaikkea tarvitsemaasi! Söderkullan kattavat palvelut löytyvät n. 1km päästä ja autolla on nopea yhteys Porvoon moottoritielle. Lisäksi HSL:n bussiyhteys n. 200 -800 m päässä niin Itäkeskukseen ja Kamppiin kuin Nikkilän ja Porvoonkin suuntaan.

Rakennuspaikka (tontti) tullaan lohkomaan emäkiinteistöstä ja sen suuruus ja muoto on vielä täysin sovittavissa. Rakennuspaikan minimikoko on 2000 m² ja voit suunnitella sen vaikka kokonaan rannan puolelle tai ylös kallion päälle. Koko emäkiinteistö on myös myynnissä asuinrakennuksineen jos haluat valmiin talon ja suuren joenrantatontin.

Alhaalla jokilaaksossa on tunnelmallinen rantasaunarakennus, joka on liitetty kunnallistekniikkaan. Saunarakennuksen piipun hormisto on hiljattain pinnoitettu ja katto maalattu ja sähköasennukset uusittu. Muutoin rakennus on lähes kokoonaan purettu sisäpinnoiltaan, joten tänne pääset toteuttamaan juuri itsellesi sopivan ranta-saunan/tuvan tai vierasmajan. Oma laituri löytyy joenrannalta, josta nopea yhteys merelle omalla veneellä Sipoonjokea pitkin. Joensuun tila (pienvenesatama, kartanoravintola ym) on lähes vastapäätä jokirannan toisella puolella. Tänne pääset vaikka soutuveneellä tai kanootilla.

Mitä muuta enää kotipaikaltasi toivot? TONTILLE EI SAA MENNÄ ITSEKSEEN KATSOMAAN! Tontti esitellään välittäjän toimesta, joten sovithan oman aikasi - yhteydenotot LKV Jani Tiainen p. 045 227 42 42 tai jani.tiainen@kotilkv.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Eriksnäsintie 79, 01150 Sipoo
Kaupunginosa
Söderkulla
Kohdenumero
21354528
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
3 000 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan (vesistön) tyyppi
Joki
Rannan omistus
Muu ranta
Palvelut
Palvelut: Söderkullan kattavat palvelut kauppoine ja kouluine löytyvät noin 1 km päästä. HSL:n bussiyhteys n. 200 -800 m päässä niin Itäkeskukseen ja Kamppiin kuin Nikkilän ja Porvoonkin suuntaan, sekä yhteys autolla esim. Porvoon moottoritielle alle 1 km päässä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
753-414-6-0
Linkit

Hinta

Myyntihinta
270 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
FURUHÄLL
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Furuhäll nimisestä tilasta 753-414-6-0 (yhteensä 0,554 ha) tullaan lohkomaan noin 0,2-0,35 ha määräala, josta tulee lohkokiinteistö. Furuhäll niminen tila jää kantakiinteistöksi. Kantakiinteistöön tullaan muodostamaan rantaoikeudet ja veneensäilytysoikeudet mikäli kantakiinteistöön ei jätetä lohkomistoimituksen yhteydessä omaa ranta-aluetta. Lohkominen ja oikeudet on toistaiseksi vapaasti sovittavissa märääalan ja kantakiinteistön välillä.
Kaavoitustiedot
Tove Hagman lupa-arkkitehti, Sipoon kunta Rakennusvalvonta p.040 660 5148 tai tove.hagman@sipoo.fi
Kaavatilanne
Yleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Joki
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kantakiinteistöstä lohkottavalle määräalalle on myönnetty poikkeuslupa enintään 300 k-m2 suuruiselle asuinrakennukselle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jani Tiainen
Aluepäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 045 227 4242
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Uusi Porvoontie 742, 01120 Västerskog
SKVL:n jäsen
Jani Tiainen
Aluepäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Jani Tiainen
Aluepäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 045 227 4242

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita