Myytävät tontit Sipoo Söderkulla Hampträskintie 46, 01150 Sipoo

110 000 €5 002 m²

Hampträskintie 46, Söderkulla, Sipoo

Helppoa rakentamista lähellä Söderkullan palveluita. Tieyhteys ja kunnan vesi tontin rajalle. Poikkeamislupa voimassa ja rakennuslupa haettu (190 m² + 100 m² + 60 m²)

Haaveiletko omasta talosta maalla, mutta lähellä palveluita? Immersbystä löydät maalaisidylliä, vehreitä peltoja, rauhoittavia metsämaastoja ja kauniita vesistöjä - silti kattaviin palveluihin ja kouluihin vain alle 10 minuutin matka. Nyt tarjolla monien mahdollisuuksien tontti, jossa rakentamisen voit aloittaa ripeästikin. Hyväkuntoinen tieyhteys on valmiina ja kunnan vesi löytyy jo tontin rajalta. Alueella ei vielä kunnallista viemäröintiä, mutta tontin rajalle ulottuu valmiiksi myös viemäriputki tulevaa viemäriverkostoon liittymisiä varten.

Tämä omakotitalotontti sijaitsee tasaisella ja aurinkoisella peltoaukealla kauniissa ja rauhallisessa Immersbyn kylässä vain alle 10 minuuttia Söderkullan keskustasta ja 20 minuutin päässä Puotilan metroasemalta. Täällä nautit luonnonrauhasta ja pienestä kyläyhteisöstä silti aivan Helsingin kupeessa. Koulubussit kulkevat n 300 metrin päässä tontilta. Lähimmät päiväkodit ovat n. 3 km päässä. Kattavat palvelut löytyvät Söderkullasta.

Tontin koko 5 002 m². Tontin voi ostaa kokonaisuudessaan tai jakaa hallinnanjakosopimuksella kahteen osaan (3082 m² ja 1920 m²). Tontille on voimassa oleva poikkeamislupa 190 m² omakotitalolle ja 60 m² autotallille sekä 100 m² sivuasunnolle. Voidaan myydä myös erikseen hallintajakosopimuksella, jolloin määräalan 3082 m² (poikkeamislupa 190 m² omakotitalolle ja 60 m² autotallille) hinta on 85 000 euroa .

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaupunginosa
Kohdenumero
14947541
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
5 002 m²
Linkit

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
110 000 €
Myyntihinta
110 000 €
Neliöhinta
21,99 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Harrastusmahdollisuudet
Paljon metsäreittejä luonnosta nauttimiseen aivan kotiovelta. Sipoonkorven kansallipuistoon pääset kotiovelta kävellen. Immersbyn kylässä muutenkin erinomaiset ulkoilumaastot ja kauniita vesistöjä. Aktiivinen kyläyhdistys ylläpitää n. 1 km päässä tontista jalkapallokenttää sekä kattavaa hiihtolatuverkostoa talvisin. Merenrannassa sijaitsevalle uimarannalle 5 km, Pilvijärven uimarannalle n 4 km. Söderkullassa kattavat harrastemahdollisuudet mm. hiihtoladut, kuntoportaat, kuntosali, tekonurmikenttä, sählyhalli, ratsastustalli sekä useita aktiivisia urheiluseuroja ja -ryhmiä.
Liikenneyhteydet
Etäisyyksiä: Lähin keskus Söderkulla n. 7 km. Söderkullassa kattavat palvelut; kaupat, apteekki, kirjasto, koulut ja päivähoito. Koulubussit kulkevat 400 metrin päästä tontilta. Autolla Helsinkiin n. 45 min, Itäkeskukseen 20 min.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mats-Peter Fredriksson
Puh: 0413186565
Mats-Peter Fredriksson
Mats-Peter Fredriksson
Puh: 0413186565

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.