92 000 €1 012 m²

Vaahterakuja 6, Kivistö, Seinäjoki

Myyntihinta
92 000 €
Tontin pinta-ala
1 012 m²
Kaupunginosa
Kivistö
Kaupunki
Seinäjoki

Tontti, jolla on purkukuntoinen asuinrakennus ilman purkuvelvoitetta. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sisältyvät hintaan. Kaavamerkintä AO I, omakotirakennusten korttelialue. Rakennusoikeus 202 krs-m2. Voimassa oleva kaava rajoittaa pienemmän asunnon enimmäispinta-alan 45 m2:iin, mutta muutosta voi hakea poikkeusluvalla. Ostaja vastaa mahdollisista purkustannuksista ja kaupanvahvistajan palkkiosta. Asuinrakennus kuntotarkastettu ennen myyntiä ja raportti saatavissa välittäjältä.

Lisätiedot ja esittelyt: Juha Urmas, 040 157 9655, juha.urmas@op.fi

Tutustuttuasi sinua kiinnostavaan kohteeseen, sovi välittäjän kanssa yksityisesittely. Teemme asuntokauppaa normaalisti ja palvelemme jokaisen asiakkaan hänen haluamallaan tavalla, yleisiä ohjeita ja huolellista hygieniaa noudattaen.

Suomen luotetuimmat välittäjät löydät OP Kodilta. OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. (Suomi tänään 2020 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, mainonnan laadussa ja näkyvyydessä, asiantuntevassa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, digitaalisissa palveluissa, sekä asumisen trendien tuntemisessa.

Tee myyntitoimeksianto Suomen luotetuimman välitysliike-ketjun kanssa. OP Kodit ovat osa OP ryhmää. Välitämme kotisi, vakuutamme ja lainoitamme ostajan. Valitse OP Koti Etelä-Pohjanmaa, saat alueen kattavimman näkyvyyden kodillesi; Etuovi.com, Oikotie.fi, OP-Koti.fi, Facebook, Ilkka-Pohjalainen, Epari.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kivistö
Kohdenumero
691349
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 012 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Tehdyt remontit
Asuinrakennus rakennettu 1958 ja se on ollut saman perheen käytössä tähän päivään asti. 1967 keskuslämmityksen puukattila vaihdettu öljykattilaksi, 1992 uusittu keittiökaapistot, 2006 asennettu ilmalämpöpumppu, 2012 uusittu öljykattila ja poltin, 2013 uusittu sisäänkäynnin terassi, 2014 maalattu talon ulkoverhous, 2014-2016 asennettu laminaatit lattioihin, 2017 asennettu poistopuhallin WC-tilaan ja raitisilmaventtiilit ulkoseinille. Lisäksi peltikatto on maalattu vuosien varrella kolmeen kertaan.
Lisätiedot
Kiinteistö myydään tonttina, jolla on purkukuntoinen asuinrakennus, mutta ilman purkuvelvoitetta. Tällöin myyjällä ei ole maakaaren mukaista viiden vuoden virhevastuuta asuinrakennuksen mahdollisesta laatuvirheestä. Ostaja vastaa mahdollisista purkukustannuksista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Myyjä vastaa kaupantekovuoden kiinteistöverosta
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
743-4-61-2
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
SEINÄJOKI

Hinta

Myyntihinta
92 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Ostaja vastaa mahdollisista asuinrakennuksen purkukustannuksista ja kaupanvahvistajan palkkiosta. Myyjä vastaa kaupantekovuoden kiinteistöverosta.
Kiinteistövero
Noin 390 € vuodessa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Kunnan, kaivo. Viemäröinti: Kunnan. Tontilla on lisäksi oma kaivo, jota on huollettu ja jonka vesi tarkastettu aiempina vuosina.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Seinäjoen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava, rakennuslupa.
Rakennusoikeus
Kokonaisrakennusoikeus 202,0 m2. AO I, e = 0,2, omakotirakennusten korttelialue. Voimassa olevan kaavamääräyksen mukaan tonteille sallitaan enintään kaksi asuntoa käsittävän omakotitalon rakentaminen.
Kunnan numero
743

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Juha Urmas
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 1579655
Keskuskatu 9, 60100 Seinäjoki
Juha Urmas
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Juha Urmas
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 1579655

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.