20 893 €1 699 m²

Mäenalantie 5, Kallenmäki, Sauvo

Velaton hinta
20 893 €
Tontin pinta-ala
1 699 m²
Kaupunginosa
Kallenmäki
Kaupunki
Sauvo

Kallenmäen Viktor

Edustaltaan tasainen tontti, jonka takareunalla mäenrinne.

Sauvon kirkonkylällä kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueen maamerkkinä on keskiaikainen kivikirkko. Kallenmäen laelta aukeaa upeat näkymät rauhalliseen Sauvonjokilaaksoon. Sauvossa asut taajamassakin omassa rauhassa, mutta pääset kävellen palveluiden piiriin.

Hinta- ja varaustiedot: Tontin hinta on kokonaishinta. Tontin hinnan lisäksi ostaja maksaa vesi- ja viemäriliittymän liittymismaksun Sauvon Vesihuolto Oy:lle.

Kallenmäen kaikille tonteille on vedetty Elisan valokuitu. Ostaja huolehtii liittymän avaamisesta ja maksaa Elisan määrittämät liittymis- ja käyttömaksut. Ostaja vastaa kaupantekoon liittyvistä kustannuksista (kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus, varainsiirtovero jne.). Sähköliitännät on viety tonteille, rakennukseen vietävistä liitännöistä ostaja vastaa ja sopii Caruna Oy:n kanssa.

Rakennustapaohjeet: Tontilla on rakentamisvelvollisuus. Tontille rakennetaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukainen uudisrakennus viiden vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvonta voi suorittaa hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Rakennustarkastaja voi hakemuksesta pidentää rakentamisaikaa.

Lue lisää rakentamisesta Sauvossa: https://www.sauvo.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakennusvalvonta/rakennusjarjestys/

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mäenalantie 5, 21570 Sauvo
Kaupunginosa
Kallenmäki
Kohdenumero
15940283
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 699 m²
Palvelut
Sauvon keskustan monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Koulu: Sauvon koulukeskus on 300 oppilaan laadukkaaseen oppimiseen keskittyvä koulu 0–9. luokkalaisille. Moderni, turvallinen ja tiloiltaan toimiva uusi koulurakennus otettiin käyttöön syksyllä 2020. Päiväkoti: Sauvossa toimii kunnan oma päiväkoti Hakkiskoto sekä perhepäivähoitajia. Uusi tilava ja valoisa päiväkotirakennus valmistui elokuussa 2021. Sauvon varhaiskasvatus tarjoaa rauhaa, tilaa ja turvallisuutta kasvaa jokaiselle lapselle.

Hinta

Velaton hinta
20 893 €
Myyntihinta
20 893 €
Neliöhinta
12,30 € / m2

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Vesi- ja viemäriliittymän hinta 9920 €.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilumahdollisuuksia omalta kotiovelta, kuntosali, jalkapallokenttä ja –halli löytyvät kunnan keskustasta. Useita uimarantoja on alle puolen tunnin ajomatkan päässä.
Rakennusoikeus
340
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tietoja rakennusteknisissä kysymyksissä antaa rakennustarkastaja Tapani Raittila, puh. 050 5948919, s-posti: tapani.raittila@sauvo.fi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 4744 100
Sauvon kunta
Vahtisentie 5, 21570 Sauvo
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 4744 100

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita