9 600 €7 695 m²

Lähteisentie 68, Kiikoinen, Sastamala

Myyntihinta
9 600 €
Tontin pinta-ala
7 695 m²
Kaupunginosa
Kiikoinen
Kaupunki
Sastamala

VAPAA-AJAN JA VAKITUISEN ASUNNON RAKENNUSPAIKAKSI SOVELTUVA N.0,7 HEHTAARIN MAA-ALUE NYT TARJOLLA KOHTUUHINTAAN KIIKOISISSA HYVIEN LIIKENNEYHTEYKSIEN, PALVELUIDEN JA LUONTO-ARVOJEN TUNTUMASTA!

VARAA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki tai SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Hyvien liikenneyhteyksien varrelta Pori-Tampere -valtatien, palvelujen ja hyvien luontoharrastusten tuntumasta n.0,7 hehtaarin kaunis Koivurinne -niminen aamuaurinkoon avautuva pienpuustoinen maa-alue, johon on jo tehty oma tie rakennuspaikalle tontin korkeimmalle kohdalle, josta upeat näkymät Kiikoisten maalaismaisemaan Sastamalassa.

Luonnonläheisen tontin rakennuspaikalle rinteen päälle on jo tehty tie, rinteen päällä oleva rakennuspaikka on jo lisäksi raivattu ja osin tasoitettu ja johon on mahdollista rakentaa vapaa-ajan tai vakituinen asunto. Tontin tuntumassa on kunnallistekniikka (sähkö-, vesi- ja viemärirunkolinjaukset). Lähteisentie menee aivan tontin myönteisesti, joten rakennustarvikkeet on kätevä kuljettaa paikan päälle. Aamuaurinkoon avautuvan tontin rinteessä on runsaasti mm. pienkoivu- ja kuusipuustoa (n.15vuoden vanhaa), josta kätevästi saa saunavihdat, joulukuuset ja polttopuutkin omasta takaa. Tontin läntisen puolen rajalla on näkymää naapurimaa-alueen puolella tehtyyn avohakkuuseen.

Koivurinne -nimisellä tilalla on myös Kiikoisjärvelle osuus yhteiselle vesialueelle (790-876-3-2) ja kiinnitykset (300.000€) on jo myös haettu valmiiksi jo omaksi tilaksi eroteltuun Koivurinne -nimiseen kiinteistöön.

Sastamalan kaupungilla on myös yleinen uimaranta saunoineen ja talvisin avantouintimahdollisuuksin Kiikoisjärven Rajalahdessa ja Kuorsumaanjärven ympäri menee patikkareitti, joten Kiikoinen on myös luontoa arvostavan ja retkeilijän ehdoton toiveasemapaikka.

Maa-alue sopii niin vapaa-ajan kuin vakituisen asunnon rakennuspaikaksi, sillä ala-asteelle (1-6lk) on vain n.1,30km, ABC-liikennepalveluasemalle (+säästöpankki+apteekki+raha-automaatti ym.ym.) n. 2km teitä pitkin ja kevyen liikenteen väyliä pitkin vain n.1km sekä päivittäistavarakauppaan n.3km (Penkkimäki/K-kauppa), terveysasemalle n.2,3km, osuuspankkiin n.3km. Sastamalan ydinkeskustan palveluihin on matkaa n.30km, Kokemäelle n.32km, Poriin n.45km ja Tampereellekin vain n.67km.

Kiikoisjärven Sastamalan kaupungin saunalliseen uimarantaan on matkaa n.6,7km, jossa on myös talvisin avantouintimahdollisuus. Lähimmälle retkeilyreitistölle on alle 6km (Kuasman Kiäppi patikkareitti n.14km kiertää Kuorsumaanjärven ympäri). Tervahaudan pikavuorobussipysäkille on matkaa alle 3km ja lähin rautatieasema on Sastamalassa (n.30km).

Joissakin kartastoissa Lähteisentien nimi on vielä vanhalla Huhtalantie -nimellä, ajo-ohje: Kiikoisten ABC:ltä n.1km Sastamalan suuntaan ja Lähteisentie on oikealla sekä Lähteisentietä n.700m ja nyt myytävä Koivurinne -niminen n.0,7ha maa-alue on vasemmalla.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN ENSI TILASSA TÄHÄN KAUNIISEEN KOIVURINNE -MAA-ALUEESEEN JA OSTA POIS SEKÄ SITTEN VAIN SAUNAVASTAN TEKOON!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kiikoinen
Kohdenumero
1801
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
7 695 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rakennusoikeus n.600k-m² ja kauppa ei ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Rannan kuvaus
Järvi
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Palvelut
Kauppa: Ala-aste (1-6lk) n.1,30km. ABC-liikennepalveluasemalle(+säästöpankki+apteekki+raha-automaatti ym.ym.) n. 2km teitä pitkin ja kevyen liikenteen väyliä pitkin n.1km. Päivittäistavarakauppaan n.3km (Penkkimäki/K-kauppa). Terveysasemalle n.2,3km. Osuuspankkiin n.3km. Sastamalan ydinkeskustan palveluihin n.30km. Kokemäelle n.32km. Poriin n.45km ja Tampereellekin vain n.67km. Kiikoisjärven Sastamalan kaupungin saunalliseen uimarantaan n.6,7km, jossa on myös talvisin avantouintimahdollisuus. Lähimmälle retkeilyreitistölle on alle 6km (Kuosman Kieppi patikkareitti n.14km kiertää Kuorsumaanjärven ympärillä). Tervehaudan pikavuorobussipysäkille on matkaa alle 3km ja lähin rautatieasema on Sastamalassa (n.30km).
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
790-575-3-90

Hinta

Myyntihinta
9 600 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Tiemaksut n.20e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.
Kiinteistövero
53.67 EUR/v

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Koivurinne
Rakennuksen kuvaus
Kiinnitykset 300.000 €, jotka siirtyvät uudelle omistajalle vastuista vapaana. Koivurinne -nimisellä on tierasitteita. Koivurinne -nimisellä on yhteinen vesialueoikeus Kiikoisjärven osakaskunnasta (790-876-3-2).
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Kunnallistekniikka
Tontin läheisyydessä menee sähkö-, vesi- ja viemärirunkolinjaukset tontin tuntumassa.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tontti sijaitsee suunnittelutarvealueella ja ennen rakennusluvan hakemista tulee tontille hakea suunnittelutarveratkaisu.
Kaavatilanne
Suunnittelutarvealue
Rannan kuvaus
Järvi
Rakennusoikeus
600,00 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tontille saanee rakentaa joko vapaa-ajan tai vakituisen asunnon, rakennusoikeus n.600k-m² ja tontille tulee rakentaa perinteistä rakennuskantaa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357
Ella Välimäki
Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita