67 000 €2 030 m²

Matildan puistotie 15, Mathildedal, Salo

Velaton hinta
67 000 €
Tontin pinta-ala
2 030 m²
Kaupunginosa
Mathildedal
Kaupunki
Salo

Kaunis ja tunnelmallinen Mathildedalin ruukkikylä kutsuu. Alueelta löydät monipuoliset palvelut sekä vertaansa vailla olevat liikunta ja ulkoilumahdollisuudet. Rakennusoikeutta 250 k-m2. Tontti rajoittuu viheralueeseen ja sijainti on mitä parhain ihanan ruukkikylän ytimessä. Liittymät aivan kiinteistön vierellä: Vesi- ja viemäriliittymät yhteensä 3000 € ja sähköliittymä 2640€ (3X25A). Voit käydä vapaasti tutustumassa tonttiin oman aikataulusi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Mathildedal
Kohdenumero
1295777
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
2 030 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Rannan kuvaus
Ei rantaa
Rannan omistus
Ei rantaa
Palvelut
Teijon koulu (etäisyys n. 6 km), Kalliorinteen päiväkoti (etäisyys n. 6 km), Teijon kyläkauppa (etäisyys n. 6 km), Mathildedalin monipuoliset palvelut (etäisyys n. 0.1 km)

Hinta

Velaton hinta
67 000 €
Myyntihinta
67 000 €
Neliöhinta
33 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
AL-2, 1/2 k murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kellarikerroksessa käyttää kerrosalaan luettavaksi tilaksi. Iu 2/3 Murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta ullakkotasolla saa käyttää kerroslaan laskettavaksi tilaksi. Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Rakentamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota rakennusten sopeutumiseen perinteiseen rakennuskantaan. Jos asuinrakennuksen kerrosluvuksi on osoitettu II, toiseen kerrokseen on rakennettava vähintään 30 % I kerroksen kerrosalasta. Ullakkoa ei saa rakentaa. Rakennuspaikkojen rajoja ei saa aidata. Rakennusten julkisivumateriaalin tulee olla puuta. Puuverhouksen tulee olla koko julkisivun korkeudelta yhdensuuntainen ja peittomaalattu, värinä punamulta. Rakennusten katemateriaalin tulee olla konesaumattua peltiä, värinä musta. Alue on tarkoitettu ympäristöhaittoja, kuten melua, aiheuttamattomalle toiminnalle.
Kaavatilanne
asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussi (etäisyys n. 1 km)
Rannan kuvaus
Ei rantaa
Rakennusoikeus
250 m²

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Janne Kumpulainen
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä
LKV, YKV
Puh: +35840 753 1753
Munkkiniemen puistotie 15, 00330 Helsinki
Janne Kumpulainen
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Janne Kumpulainen
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä
LKV, YKV
Puh: +35840 753 1753

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.