59 000 €927 m²

Keittäjänkuja 4, Kuloinen, Raisio

Myyntihinta
59 000 €
Tontin pinta-ala
927 m²
Kaupunginosa
Kuloinen
Kaupunki
Raisio

Upea rinnetontti huikealla sijainnilla!

Tämä tontti sijaitsee aivan Kauppakeskus Myllyn kupeessa hyvin lähellä Turun rajaa, joten etäisyydet niin Turun kuin Raision palveluihin ovat mitä parhaat. Alue on elävän tuntuinen, koska lähistön talot koostuvat sekä vanhasta että uudesta rakennuskannasta. Valtavana bonuksena on, että alue on ns. valmis, eli et joudu asumaan vuosikausia rakennustyömaan vieressä. Lisäksi tontti sijaitsee päättyvän kadun päässä ja tie on jo valmiina vieressä. Rinnetontin selkeä profiili mahdollistaa puolestaan hyvät näkymät tulevaisuudessa ympäristöön, sekä monimuotoisemman rakennustyylin korkeuserojen ansiosta. Alueella ei juurikaan enää ole vapaita tontteja, joten tätä voidaan sanoa hyvällä syyllä harvinaiseksi tilaisuudeksi saada rakentaa unelmiensa koti palveluiden välittömään läheisyyteen. Lisätiedot sinulle tästä upeasta tontista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kuloinen
Kohdenumero
9923813
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
927 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Myllyn kauppakeskus 3 km. Länsikeskuksen liikekeskus 2 km. Koulut: Peruskoulu: Kuloisten ala-aste 1,7 km. Konsan koulu 2,8 km. Raision lukio 3 km. Päiväkoti: Pasalan päiväkoti ja Kuloisten päiväkoti 1,7 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
680-6-613-4

Hinta

Myyntihinta
59 000 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
429,25 €/v

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontti sijaitsee Kuloisten asemakaava alueella, joka on kaavoitettu erillispientalojen korttelialueeksi (AO-16). Maaperätutkimuksia ei ole tehty, mutta tontti vaikuttaa olevan kallioperäinen. Profiili on melko voimakas. Vieressä sijaitsevaa lähivirkistysaluetta ollaan kaavoittamassa, vireillä Kuloistenniitty asemakaava ja asemakaavan muutos. Alue sijaitsee 6. kaupunginosassa (Kuloinen). Turkuun rajoittuva alue pohjoisosassa kaavoitetaan pientaloasumiselle. Vaihtoehtoina tutkitaan omakotitalo-, rivitalo- tai muun pientalorakentamisen sijoittamista alueelle. Turkuun rajoittuva alue eteläosassa, kaavoitetaan asumiselle. Joukkoliikenneakselin varrelle sijoittuvalle alueelle tutkitaan mahdollisuutta sijoittaa kerrostaloja ja mahdollisesti myös rivitaloasumista. Kaava tuli vireille kaavoituskatsauksessa 2015. Kuloistenniittyn osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) tiedoksi tekniselle lautakunnalle 24.5.2016, jota on tarkistettu 7.6.2016 ja 11.6.2019.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 1 km.
Rakennusoikeus
139.05 m2. e-luku: 0.15

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556
IN LKV Oy
Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku
SKVL:n jäsen
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita